BitGo tilldelade kontrakt för Safekeep Digital Assets för US Marshals Service

BitGo tilldelade kontrakt för Safekeep Digital Assets för US Marshals Service

Köpa Bitcoins
april 24, 2021 by Bitcoinera
7
Den ledande leverantören av finansiella tjänster för digitala tillgångar Bitgo har nyligen tilldelats ett kontrakt för att ta hand om digitala tillgångar för US Marshals Service (USMS). BitGo valdes specifikt för sina institutionella kvalificerade vårdlösningar. De digitala tillgångarna i USMS kommer att skyddas av BitGo Trust Company med den optimala säkerhetsnivån, tillsynen och den operativa
bitgo-awarded-contract-to-safekeep-digital-assets-for-the-us-marshals-service.png


Den ledande leverantören av finansiella tjänster för digitala tillgångar Bitgo har nyligen tilldelats ett kontrakt för att ta hand om digitala tillgångar för US Marshals Service (USMS). BitGo valdes specifikt för sina institutionella kvalificerade vårdlösningar.

De digitala tillgångarna i USMS kommer att skyddas av BitGo Trust Company med den optimala säkerhetsnivån, tillsynen och den operativa effektiviteten.

”Teamet på BitGo är hedrad över att väljas som partner för US Marshals Service. Vi är engagerade i att se till att våra partners digitala tillgångar hanteras på ett så säkert sätt som möjligt för att uppfylla USMS-uppdraget “Justice, Integrity and Service”, säger Peter Najarian, Chief Revenue Officer för BitGo. “Vi ser detta som en validering av den finansiella infrastruktur som vi har byggt upp från grunden sedan 2013 och vår prestation att tillhandahålla den säkraste miljön för digitala tillgångar på marknaden idag.”

År 2018 blev BitGo Trust Company den första kvalificerade vårdnadshavaren som enbart är utformad för lagring av digitala tillgångar via South Dakota Division of Banking.

BitGo Custody bygger på BitGos banbrytande protokoll med flera signaturer, vilket ger banbrytande säkerhet för en framväxande tillgångsklass. Dess erbjudanden erbjuder strikta policyer, förfaranden och kontroller som endast kan erbjudas genom en kvalificerad förvaringsinstitut.

BitGo lanserade BitGo New York Trust 2021 för att fungera som en oberoende, reglerad kvalificerad depå som är bunden av New York State Banking Law.

Source link