Bitcoin-prisfall visar rekordveckor varje vecka på 21 miljoner dollar

Bitcoin-prisfall visar rekordveckor varje vecka på 21 miljoner dollar

Köpa Bitcoins
april 26, 2021 by Bitcoinera
4
Bitcoin-utflöden såg sin högsta vecka någonsin efter en nedgång på 25% i priset då inflödet nådde ett lågt halvår. Efter en flyktig vecka som såg bitcoin uppleva en av de största korrigeringarna 2021, kunde effekterna kännas över hela marknaden när utflödena steg till nya toppar. Enligt CoinShares inträffade 21 miljoner dollar i bitcoinutflöden. Gör det
BIC_onchain_analysis_BTC_ETH.jpg.optimal.jpgBitcoin-utflöden såg sin högsta vecka någonsin efter en nedgång på 25% i priset då inflödet nådde ett lågt halvår.

Efter en flyktig vecka som såg bitcoin uppleva en av de största korrigeringarna 2021, kunde effekterna kännas över hela marknaden när utflödena steg till nya toppar.

Enligt CoinShares inträffade 21 miljoner dollar i bitcoinutflöden. Gör det till det största veckovisa utflödet på rekord. Det totala veckotillflödet nådde 1,3 miljoner dollar. Gör det till den lägsta veckan för BTC-inflöden på sex månader.

Det nya rekordet av veckoutflöden uppgick till 0,05% av kryptomarknadens tillgångar under förvaltning.

BTC-flashkrasch krediteras med utflöden

Rekordutflödena för BTC kan krediteras den kraftiga prisnedgången under den senaste veckan. Bitcoin såg en hel vecka med baisseartade försäljningar. Sänker priset till under $ 50.000. Minskningen på 10 000 dollar under den senaste veckan såg bitcoin att nå en ny sju veckors låg efter sex veckor med hausseartad fart.

Crypto-handlare upplevde också den största enskilda likvidationshändelsen när marknaden likviderade över 10 miljarder dollar i medel. Inklusive positioner på ETH och XRP.

Global chef för marknadsundersökningar på Forex.com, Matt Weller, kommenterade BTC-utflödet och krediterade utflödet till “investerare som flyttar medel från bitcoin mitt i en del idiosynkratisk utveckling förra veckan”. Weller förklarade också att BTC-prisfallet var kopplat till ett nyligen strömavbrott i Xinjian, Kina. Vilket sannolikt var en av katalysatorerna för bitcoin-flash-kraschen.

Ethereum drar nytta av BTC-dumpning

Medan bitcoin kan ha sett rekordutflöden den senaste veckan. Ethereum såg det motsatta, eftersom handlare flyttade fokus till andra projekt. Ethereum registrerade 34 miljoner dollar i inflöden under samma period.

Weller tillskrev ökningen av eterintillflödet till den kommande lanseringen av EIP-1559 i juli och sa “Cryptoasset-investerare fortsatte att ackumulera eter som den efterlängtade lanseringen av EIP-1559 i juli, vilket kommer att minska det nya utbudet av ETH dramatiskt”.

Ethereum upplevde också nyligen ett nytt rekordhögt pris. Samt ett nytt rekord i mängden aktiva eterumplånböcker, totalt 771.000.

Bitcoin hade sedan dess sett en imponerande prisökning på 9% på måndagen och berörde 55 000 dollar när eterum hoppade nästan 7% och nådde nästan sitt tidigare rekordhöga när det bröt 2500 dollar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link