Bitcoin når hela tiden hög men misslyckas med att bryta $ 60.000

Bitcoin når hela tiden hög men misslyckas med att bryta $ 60.000

Köpa Bitcoins
februari 22, 2021 by Bitcoinera
15
Bitcoin (BTC) ökade betydligt förra veckan och nådde ett heltidspris på 58 352 $ den 21 februari. Medan en kortvarig korrigering kan uppstå är den långsiktiga trenden fortfarande hausseartad och BTC förväntas så småningom göra ett nytt högt pris genom tiderna. Weekly Bitcoin Close genererar svaghet Bitcoin-priset ökade avsevärt under veckan 15 – 22 februari,
BIC_btc_open_interest_correction.jpg.optimal.jpg


Bitcoin (BTC) ökade betydligt förra veckan och nådde ett heltidspris på 58 352 $ den 21 februari.

Medan en kortvarig korrigering kan uppstå är den långsiktiga trenden fortfarande hausseartad och BTC förväntas så småningom göra ett nytt högt pris genom tiderna.

Weekly Bitcoin Close genererar svaghet

Bitcoin-priset ökade avsevärt under veckan 15 – 22 februari, från ett lågt värde på 45 570 dollar till ett heltidspris på 58 352 dollar. Slutkursen var nära rekordhöga, vilket skapade en hausseartad bältestake i processen.

Medan MACD och Stokastisk oscillator ökar, har den veckovisa RSI genererat en betydande baisseartad avvikelse. Detta är ett potentiellt tecken på att priset kanske närmar sig en topp.

BTC-diagram av TradingView

Framtida rörelse

Trots den baisseartade avvikelsen i veckotidsramen visar det dagliga diagrammet fortfarande en hausseartad trend.

Bitcoin skapade en Doji-ljusstake den 20 februari – ett tecken på obeslutsamhet. MACD-, RSI- och stokastiska oscillatorer ökar alla, vilket tyder på att trenden fortfarande är hausse.

BTC-diagram av TradingView

En kortvarig korrigering kan dock förväntas när man tittar på två-timmarsdiagrammet. Den visar en minskande MACD och RSI. Den senare har precis passerat under 50.

Om BTC minskar finns det ett mindre supportområde på $ 52.500. Detta mål sammanfaller också med en potentiell stigande stödlinje som har funnits sedan 8 februari.

Förutom vekstödet från 20 februari finns inget annat stöd under det nuvarande priset förrän 52 500 dollar.

BTC-diagram av TradingView

BTC-vågantal

Vågantalet antyder att BTC befinner sig i den femte och sista vågen av en hausseartad impuls som började i mars 2020 (visas i vitt nedan). Det mest troliga målet för toppen av rörelsen finns mellan $ 63,882- $ 66,548.

Undervågsantalet visas i orange.

En minskning under undervågen en hög till 38 620 $ skulle ogiltigförklara just detta vågantal.

BTC-diagram av TradingView

Korttidsräkningen indikerar att BTC potentiellt har börjat delvåg fyra, vilket normalt är korrigerande. Det mest troliga målet för botten av korrigeringen finns mellan $ 44.862- $ 47.861. Detta intervall är 0,382-0,5 Fib retracement nivåer för den senaste uppåtgående rörelsen.

Det mindre delvågantalet visas i svart.

BTC-diagram av TradingView

Slutsats

Det är möjligt att BTC har börjat en korrigeringsperiod och kommer att minska mot $ 44.861- $ 47.861. Ändå är den långsiktiga trenden fortfarande hausseartad och Bitcoin förväntas göra ytterligare en höjdpunkt efteråt.

En minskning under $ 38,640 skulle indikera att den hausseartade trenden är över. För närvarande verkar det inte troligt.

För BeInCryptos tidigare Bitcoin (BTC) analys, klicka här!

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link