Bitcoin låser i New High – Kan det nå $ 60.000?

Bitcoin låser i New High – Kan det nå $ 60.000?

Köpa Bitcoins
februari 18, 2021 by Bitcoinera
7
Bitcoin (BTC) nådde ett nytt högt pris på 52 618 USD den 18 februari innan det minskade något. Bitcoin förväntas komma tillbaka och fortsätta uppåt mot $ 55.000. Bitcoin bryter ut ännu en gång Den 17 februari skapade BTC ett hausseartat ljusstake med bälte och nådde ett nytt högt pris på 52618 $. Rörelsen var
BIC_btc_bull_barometer.jpg.optimal.jpg


Bitcoin (BTC) nådde ett nytt högt pris på 52 618 USD den 18 februari innan det minskade något.

Bitcoin förväntas komma tillbaka och fortsätta uppåt mot $ 55.000.

Bitcoin bryter ut ännu en gång

Den 17 februari skapade BTC ett hausseartat ljusstake med bälte och nådde ett nytt högt pris på 52618 $. Rörelsen var viktig eftersom den signalerade en bekräftad breakout över $ 50.000-området. BTC hade kämpat för att komma över detta motstånd de senaste fem dagarna.

Dessutom ogiltigförklarade BTC en potentiell baisseartad avvikelse i den dagliga RSI, så tekniska indikatorer är helt hausse nu.

Den två timmar långa tidsramen visar att BTC trots sin brist på struktur möjligen går tillbaka för att validera den stigande motståndslinjen den har brutit ut från. Linjen sammanfaller också nästan med stödområdet 50 700 dollar.

Medan RSI har minskat under 70 är det fortfarande över 50 och det finns en potentiell dold hausseartad divergens i spel.

Därför skulle det mest troliga scenariot vara en studs vid den tidigare motståndslinjen eller det mindre stödområdet. Efter detta skulle priset sannolikt återupptas med att flytta uppåt.

Wave Count

Vågantalet antyder att BTC närmar sig toppen av våg tre (orange), av en hausseartad impuls som började den 27 januari 2021

Vågen har ett toppmål mellan $ 55,100- $ 55,900.

Undervågsantalet visas i svart.

En minskning under vågen en hög till $ 38,640 skulle ogiltigförklara just detta vågantal. Klicka här för att få en längre våg.

En närmare titt på tidsramen på 30 minuter antyder att BTC verkligen är i den sista delen av flytten innan en korrigering börjar.

En minskning under den mindre undervågen 1 hög (röd) till $ 49 938 skulle ogiltigförklara detta kortvariga antal.

Ändå är det möjligt att BTC följer en något annan väg mot $ 55.000.

Slutsats

Medan Bitcoin sannolikt närmar sig toppen av den aktuella uppåtgående rörelsen är det högst 55 000 dollar troligt innan det börjar korrigera.

För BeInCryptos tidigare Bitcoin (BTC) analys, klicka här

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link