Bitcoin-dominansfall och motstånd på $ 55K stoke altseason förhoppningar

Bitcoin-dominansfall och motstånd på $ 55K stoke altseason förhoppningar

Bitcoin Sverige
april 27, 2021 by Bitcoinera
3
Den övergripande kryptovalutamarknaden såg en andra dag med vinster den 27 april efter att helgens försäljning visade sig vara en bra köpmöjlighet för privatpersoner och institutionella investerare. Lägre gasavgifter efter Ethereum-nätverkets uppgradering i Berlin tillsammans med en ökning av institutionella inköp och decentraliserad finansaktivitet höjde priset på Ether till en ny rekordhög nivå på 2680
1200_aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjEtMDQvZjllMDQxOWEtMTdlYS00NDkzLTk5ZjAtOGYyNzgwNzk0Y2U3LmpwZWc.jpg


Den övergripande kryptovalutamarknaden såg en andra dag med vinster den 27 april efter att helgens försäljning visade sig vara en bra köpmöjlighet för privatpersoner och institutionella investerare.

Lägre gasavgifter efter Ethereum-nätverkets uppgradering i Berlin tillsammans med en ökning av institutionella inköp och decentraliserad finansaktivitet höjde priset på Ether till en ny rekordhög nivå på 2680 dollar.

Data från Cointelegraph Markets och TradingView visar att Bitcoin (BTC) klättrade över $ 54 000 under de tidiga handelstimmarna på tisdag och tjurar siktar nu på att bryta igenom $ 55 000 motståndsnivå för en möjlig rally till $ 58 000.

BTC / USDT 4-timmarsdiagram. Källa: TradingView

Med Ether och altcoins som visar tecken på styrka medan BTC förblir intervallbunden, ökar chatter på krypto Twitter när handlare spekulerar i om en altcoin-säsong är på väg att börja.

Denna återhämtning ser ut som tidigare marknadsbotten

Som framhölls i en färsk rapport från Ben Lilly, medgrundare och analytiker vid Jarvis Labs, liknar den starka 11,5% -rallyt den 26 april de tidigare återhämtningarna i BTC-priset efter en botten.

Styrka av Bitcoin-prisåterhämtning. Källa: Jarvis Labs

De lila linjerna i diagrammet ovan representerar “nedgångar i Bitcoin-terminer på en månads rullande basis”, vilket Lilly påpekar för att lyfta fram en möjlig signal om att ett prisutbrott kan ligga framför.

Lilly sa:

“Varje gång före en prisomvandling handlades premien på futures en månad ut ungefär 6-7% mer än spotpriser.”

Välj altcoins nå nya heltidshöjder

Daglig kryptovalutamarknadsprestanda. Källa: Coin360

Flera altcoins såg sina priser nå nya rekordhöjder tillsammans med Ether på tisdag.

Polygon (MATIC) fortsatte sin starka rally och rörde sig så högt som $ 0,75 innan han tog det som verkar vara en kort andning. Uniswap (UNI) såg också att token-priset nådde ett rekordhögt värde på $ 40,50 efter en 17% -rally från nedgångarna den 26 april.

Det totala börsvärdet för kryptovaluta ligger nu på $ 2,08 biljoner och Bitcoins dominans är 49,5%.

De åsikter och åsikter som uttrycks här är endast författarens och återspeglar inte nödvändigtvis Cointelegraph.com: s åsikter. Varje investerings- och handelsrörelse innebär risk, du bör göra din egen forskning när du fattar ett beslut.