Bitcoin Cash blir den 5: e godkända kryptovalutan i Malaysia

Bitcoin Cash blir den 5: e godkända kryptovalutan i Malaysia

Köpa Bitcoins
april 24, 2021 by Bitcoinera
6
Securities Commission Malaysia (SC) har just godkänt Bitcoin Cash som en digital tillgång, vilket gör den till den femte kryptovalutan som blir grönbelyst i Malaysia. En god nyhet för malaysier som vill köpa och sälja BCH på auktoriserade kryptoplattformar. SC: s verkställande direktör för digital strategi och innovation, Chin Wei Shin, avslöjade kommissionens godkännande av
msia_bch.png


Securities Commission Malaysia (SC) har just godkänt Bitcoin Cash som en digital tillgång, vilket gör den till den femte kryptovalutan som blir grönbelyst i Malaysia. En god nyhet för malaysier som vill köpa och sälja BCH på auktoriserade kryptoplattformar.

SC: s verkställande direktör för digital strategi och innovation, Chin Wei Shin, avslöjade kommissionens godkännande av BCH när han intervjuades på Fintech News Malaysia. Hela 50-minutersvideoen av intervjun kan ses här.

I samma intervju frågades Chin om godkännande av kryptovalutor som en förutsättning för handel skulle vara ett hinder för deras ansträngningar att få fler att använda reglerade plattformar. Chin uppgav att grönbelysning av digitala tokens baseras på efterfrågan på marknaden och att SC för närvarande är öppen för att engagera och godkänna fler digitala tillgångar.

Det finns för närvarande fem auktoriserade tokens i Malaysia, nämligen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC) och nu Bitcoin Cash (BCH); Alla dessa är bland de mest omsatta tokens för tillfället.

Hittills har Malaysia tre digitala börser (DAX) som är godkända för att användas för kryptohandel: Luno, Tokenize och SINEGY. Allmänheten har varnats att inte handla på obehöriga plattformar för att förhindra eventuella bedrägerier och investeringsfrågor. SC håller en investerarlarmlista, bestående av individer eller plattformar som drivs utan licens.

Source link