Bitcoin Cash (BCH) fortsätter att klättra mot $ 850 motståndsnivå

Bitcoin Cash (BCH) fortsätter att klättra mot $ 850 motståndsnivå

Köpa Bitcoins
februari 19, 2021 by Bitcoinera
20
Under den senaste veckan har Bitcoin Cash (BCH) -priset har studsat på supportnivån på $ 600 och ökat avsevärt. Bitcoin Cash förväntas fortsätta öka mot minst $ 850 och kan eventuellt gå högre efter. Långsiktiga Bitcoin kontantnivåer Veckodiagrammet visar att BCH ökade avsevärt under veckan 8-15 februari för att nå ett högsta av $ 754.
BIC_bch_halving_future_btc.jpg.optimal.jpg


Bitcoin Cash förväntas fortsätta öka mot minst $ 850 och kan eventuellt gå högre efter.

Långsiktiga Bitcoin kontantnivåer

Veckodiagrammet visar att BCH ökade avsevärt under veckan 8-15 februari för att nå ett högsta av $ 754. Detta är det högsta marknadspriset för BCH sedan juli 2018.

Trots ökningen ligger BCH fortfarande betydligt under huvudmotståndsområdet till 1 160 $. Detta är både 0.618 Fib retracement-nivån för den tidigare nedåtgående rörelsen och ett horisontellt motståndsområde. Om det lyckas med att flytta sig över det, skulle nästa motståndsnivå hittas till $ 1 840.

Trots en baisse avvikelse i den veckovisa RSI, rör sig både MACD och Stochastic Oscillator uppåt. RSI trenderar fortfarande över 70.

Trenden verkar vara hausse och BCH bör sannolikt nå motståndsområdet på 1.160 $.

BCH-diagram av TradingView

Kryptovalutahandlare @TheEuroSniper sa att BCH har legat långt efter och snart skulle komma ikapp resten av marknaden, De skisserade ett betydande motståndsområde nära $ 1600. Nivån finns mellan de två motståndsområdena som vi skisserade ovan.

Källa: Twitter

Det dagliga diagrammet stöder också fortsättningen av den uppåtgående rörelsen. Det visar ett utbrott från motståndsområdet på $ 600 och dess efterföljande validering som stöd den 15 februari. Det lämnade en mycket lång nedre veke efter detta.

MACD, RSI, Stokastisk oscillator ökar alla, vilket tyder på att trenden är hausse och att BCH sannolikt kommer att gå högre.

BCH-diagram av TradingView

Wave Count

Vågantalet antyder att BCH befinner sig i våg tre (vit) av en långsiktig hausseimpuls som började i december 2020.

Delvågsantalet visas i orange och antyder att BCH är i den femte och sista delvågen.

Det mest troliga målet för toppen av detta drag ligger mellan $ 850- $ 860. Detta intervall hittades med användning av 1,61 längden på våg en (vit) och längderna på undervågorna 1-3 projicerade till botten av den fjärde (orange).

BCH-diagram av TradingView

BCH / BTC

BCH / BTC-diagrammet visar att priset har följt en fallande motståndslinje sedan mars 2019. För närvarande sammanfaller linjen med motståndsområdet ₿0.025. Så länge BCH handlar under denna linje kan vi inte betrakta trenden hausse.

Tekniska indikatorer antyder emellertid att en trendförändring sannolikt är. Den veckovisa RSI har genererat en avsevärd hausseartad divergens, den stokastiska oscillatorn har gjort ett hausseartat kors, och MACD-histogrammet har precis gått över till positivt territorium.

Därför förväntas BCH öka mot ~ 0,025 och eventuellt bryta ut. Om så är fallet skulle nästa motståndsområde hittas vid .00,046.

BCH-diagram av TradingView

Slutsats

Bitcoin Cash förväntas fortsätta öka mot $ 850 och kan eventuellt bryta ut över det efter.

BCH / BTC förväntas öka mot .00.025 och potentiellt bryta ut för att attackera .00.046-nivån.

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link