Bitcoin bekämpar $ 50 000 när MicroStrategy köper 19 452 BTC

Bitcoin bekämpar $ 50 000 när MicroStrategy köper 19 452 BTC

Köpa Bitcoins
februari 25, 2021 by Bitcoinera
10
Handlare välkomnade onsdagen den 24 februari med några gröna prisåtgärder efter två dagars blodutgjutning av altcoin. Den lilla återhämtningen ger hopp under resten av veckan när bitcoin (BTC) pressar på $ 50.000. Veckan kan ha börjat med några av de största 24-timmars likvidationer som någonsin sett. Bitcoin minskade till mitten av 40 000 dollar när
BIC_market_roundup-01.jpg.optimal.jpgHandlare välkomnade onsdagen den 24 februari med några gröna prisåtgärder efter två dagars blodutgjutning av altcoin. Den lilla återhämtningen ger hopp under resten av veckan när bitcoin (BTC) pressar på $ 50.000.

Veckan kan ha börjat med några av de största 24-timmars likvidationer som någonsin sett. Bitcoin minskade till mitten av 40 000 dollar när handlare drabbades av cirka 6 miljarder dollar i likvidationer tisdagen den 23 februari.

Medan många handlare slickade sina sår, fortsatte Bitcoin-volatiliteten på onsdagen när den digitala tillgången ökade med 7,5% för att bryta 50 000 $ flera gånger.

BTC verkar ha en riktig sparring-match med $ 50 000-markeringen just nu. Men styrkan på dagen kan också tillskrivas ett annat mammut bitcoin köp av MicroStrategy. Företaget meddelade att det hade köpt ytterligare 1,026 miljarder dollar i bitcoin, eller 19 452 BTC.

Företaget fortsätter att visa sin hausseartade känsla på lång sikt mot den ledande kryptotillgången efter ett annat rejält köp. Detta gör MicroStrategy till en av de största tjurarna på marknaden för närvarande.

Altcoins återhämta sig

På onsdagen återhämtade sig de flesta av de 100 bästa mynten till viss del efter två dramatiska röda dagar. Endast fyra kryptovalutor minus stabila mynt var i rött på onsdagen.

Topp 10 såg alla gröna under det senaste dygnet. Binance Coin (BNB), Chainlink (LINK) och Cardano (ADA) såg två siffror.

XRP var den minst imponerande av topp 10 eftersom myntet knappt sprang på en dag när marknaden började se ut som en återuppgång över hela linjen.

Topp 100 största vinster

Börsbitar som Binance Coin (BNB), KuCoin Shares (KCS) och Huobi Token (HT) har alla haft stora vinster under den senaste veckan. Det verkar dock vara mindre växlingstoken Bitmax Token (BMTX) bestämde sig slutligen för att komma till festen.

Det lyckades en imponerande vinst, pressade in i topp 100 och slutligen gjorde det topp 100-vinnaren med en 75% -körning inom 24 timmar. Särskilt omnämnande går till DOGE, som också hade en vinst på 25% efter en långsam nedgång i popularitet och känslor de senaste dagarna.

Veckan spelar för närvarande ut på samma sätt som förra veckan. Måndag och tisdag såg mycket rött, följt av en imponerande återhämtning. Men kommer det att fortsätta till helgen?

Det är troligt att något liknande kommer att spela när BTC vilar vid en viktig tidpunkt. Handlare spekulerar i att priset antingen kommer att testa om support till $ 42.000 eller driva mot $ 60.000.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link