Bitcoin bättre tekniskt – SuperCryptoNews

Bitcoin bättre tekniskt – SuperCryptoNews

Köpa Bitcoins
maj 2, 2021 by Bitcoinera
3
Efter att ha nått en teknisk återvändsgränd förra veckan, där Bitcoin komprimerades mellan sitt 50- och 100-dagars glidande medelvärde, kunde riktmärket kryptovaluta ha gått åt båda hållen. Och det verkar som tjurarna har vunnit dagen, med Bitcoin steg till sina högsta nivåer sedan mitten av april efter att ha överträffat ett noggrant bevakat tekniskt hinder.
ethereum-crypto-satoshi-cryptocurrency.jpg


Efter att ha nått en teknisk återvändsgränd förra veckan, där Bitcoin komprimerades mellan sitt 50- och 100-dagars glidande medelvärde, kunde riktmärket kryptovaluta ha gått åt båda hållen.

Och det verkar som tjurarna har vunnit dagen, med Bitcoin steg till sina högsta nivåer sedan mitten av april efter att ha överträffat ett noggrant bevakat tekniskt hinder.

Inför helgen klättrade Bitcoin över sitt 50-dagars glidande medelvärde – ett mått på dess kortsiktiga fart och för tekniker, en nyckelnivå som visar ytterligare vinster.

Men när vi går in i helgen på tunnare volymer kommer nyckeln till Bitcoins motståndskraft att vara huruvida den kan komma fram måndagens asiatiska handel oskadd.

Bitcoin-volymer tenderar att bli lättare under helgen, eftersom professionella handlare vanligtvis överlåter det till bots att handla, med bemannade skrivbord som har en större svängning över saker utanför helgen.

Handel med Bitcoin har varit hakig de senaste veckorna, eftersom Bitcoin misslyckades med att bryta 65 000 USD i mitten av förra månaden, en rekordhög nivå.

Intradagsvängningar för Bitcoin har också varit större sent, även om intresset för kryptovalutor har ökat.

En att titta på har dock varit Ethereum, världens näst mest värdefulla blockchain efter marknadsvärde.

Den senaste utvecklingen inom decentraliserad finansiering eller DeFi och ökande volymer inom DeFi-applikationer och handel har sett anmärkningsvärd motståndskraft i Ether, trots större volatilitet i Bitcoin.

Tidigare var Ether och Bitcoin starkt korrelerade, men den korrelationen har testats de senaste veckorna.

Ett växande antal traditionella Wall Street-företag har värms upp för kryptovalutor, och digitala tillgångsprodukter som är noterade globalt, inklusive ETF: er och ETP: er, har nått rekord på 9 miljarder US-dollar i slutet av första kvartalet, enligt uppgifter från ETFGI.

Source link