Bitcoin-avgifter knackar på $ 60 per transaktion, användare säger att avgifter begränsar antagande, andra “omfamnar” BTC-avgiftspumpen – Bitcoin News

Bitcoin-avgifter knackar på $ 60 per transaktion, användare säger att avgifter begränsar antagande, andra “omfamnar” BTC-avgiftspumpen – Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 21, 2021 by Bitcoinera
3
Den 21 april berörde Bitcoin-nätverksavgifterna en rekordhög nivå enligt ett antal transaktionsavgiftsaggregat. Den genomsnittliga bitcoin-transaktionsavgiften är cirka 59,88 dollar och medianavgiften är cirka 26,44 dollar per överföring. Bitcoin-avgifter klättrar högt efter att Hashrate sjönk Kostnaden för att skicka en bitcoin (BTC) -transaktion har aldrig varit högre när det gäller genomsnittliga avgifter. När det gäller medianvärdet,
fees.jpg


Den 21 april berörde Bitcoin-nätverksavgifterna en rekordhög nivå enligt ett antal transaktionsavgiftsaggregat. Den genomsnittliga bitcoin-transaktionsavgiften är cirka 59,88 dollar och medianavgiften är cirka 26,44 dollar per överföring.

Bitcoin-avgifter klättrar högt efter att Hashrate sjönk

Kostnaden för att skicka en bitcoin (BTC) -transaktion har aldrig varit högre när det gäller genomsnittliga avgifter. När det gäller medianvärdet, visar diagram att medianavgifterna närmar sig en heltidshög (ATH) också, men är inte riktigt där ännu. Den genomsnittliga avgiftssatsen berörde en ATH på cirka 59,88 dollar per transaktion på tisdagskvällen (EST). Blockchain.coms “mempool-transaktionsräkning”, som visar det totala antalet obekräftade transaktioner i mempool, är cirka 114.000 transaktioner som väntar i eftersläpningen.

Bitcoin-avgifter knackar på $ 60 per transaktion, användare säger att avgifter begränsar antagande, andra
Ett antal BTC-avgiftsaggregat inklusive bitinfocharts.com (visas ovan) anger transaktionsavgifter den 20 och 21 april 2021, är några nickelavstånd från $ 60 per bitcoinöverföring.

BTC-avgifterna har ökat högre när priset per mynt började svälla, men nätverksavgifterna började verkligen accelerera norrgående efter att hashraten sjönk och marknadsblodbad som ägde rum den senaste helgen.

Bitcoin-avgifter knackar på $ 60 per transaktion, användare säger att avgifter begränsar antagande, andra
Bitcoin (BTC) hashrate är fortfarande 38% lägre än den rekordhöga tiden som publicerades för sex dagar sedan innan hashratet sjönk.

Vid tidpunkten för publiceringen är det totala hashratet 133,14 exahash per sekund (EH / s) vilket är 38% lägre än ATH som registrerades den 15 april 2021 vid 218 EH / s. När en betydande bråkdel av hashrat sjunker sänks gruvarbetarnas bearbetningsblock, vilket innebär att mempool- eller transaktionskön börjar klättra.

Eftersom blockutrymme bara är 1 MB och utvecklare inte har tagit upp frågan förutom att förlita sig på offchain- och sidokedjelösningar, blir utrymmet knappt och ett budkrig händer. Bitcoinare kallar detta ”avgiftsmarknaden” och människor tävlar med högre transaktionsavgifter för att få snabbare bekräftelsestider.

‘Avgifter är utformade för att pumpa för alltid – omfamna dem’

Det antas av vissa förespråkare att ytterligare avgifter kommer att öka antalet gruvarbetare som går med i nätverket. Människor har också hävdat att högre avgifter kommer att driva människor mot Lightning Network (LN), som har sett en viss kapacitetsökning under senare tid.

Bitcoin-avgifter knackar på $ 60 per transaktion, användare säger att avgifter begränsar antagande, andra
Eftersläpningen av bitcoin (BTC) -transaktioner som väntar på att bekräftas enligt Blockchain.com-data.

LN bleknar dock i jämförelse med andra kedjor som flyttar bitcoin via inslagning eller bryggteknik. Vissa bitcoinare säger till folk att de borde förvänta sig “en högre avgifts framtid”, medan andra har mycket tro på alternativa lösningar.

”Om du inte var redo för dessa höga bitcoinavgifter, kom inte i panik. Avgifterna ska sjunka avsevärt några veckor efter nästa svårighetsjustering, ”Matt Odell twittrade den 19 april. “Med detta sagt förväntar jag mig att avgifterna kommer att öka i allmänhet, så efter den justeringen behöver du verkligen förbereda dig för en högre avgiftsframtid.”

Odell Lagt till:

Ihållande höga avgifter förväntas och nödvändiga för att förhindra att denial of service (spam) attacker kan hota decentralisering och därmed censurmotstånd. Hållbara höga avgifter kommer att säkra bitcoin-nätverket på lång sikt. Avgifterna är utformade för att pumpa för alltid. Omfamna dem.

Användaren klagar på att färre människor har råd att använda Bitcoin, Bitcoinare sätter tro på lösningar som inte har fått dragkraft

Många människor var dock inte överens med Odells uttalande och en person svarade: ”Ihållande höga avgifter förstör decentralisering, eftersom allt mindre människor har råd att använda Bitcoin. Inklusive LN öppna / stäng kanaler, BTW. Mindre adoption = mindre företag och användare som kör noder. Blockstorleken bör stöta. Det har varit [four] år och konsument [hardware] klarar mer. ” Andra hoppas fortfarande att olika lösningar, som ännu inte har fått mycket dragkraft, kommer att fixa bitcoins skalningsproblem.

”Är det kontroversiellt att tro att RSKsmart förmodligen kommer att bli större och mer populärt än [the] Blixtnätverk och flytande under nästa år eller så? ” frågade Kyle Torpey. ”Att kopiera / klistra in Ethereum tech stack kan leda till hög tillväxt på kort sikt,” tillade han. Även om antalet bitcoin som används i RSK-nätverket är litet jämfört med de enorma mängder BTC som finns på Ethereum. Det finns en hel del 198,407 BTC (11 miljarder dollar) som används i ETH-kedjan och det räknas inte med Binances inslagna BTC-projekt (54 598 BEP2).

The Block Cryptos Larry Cermak svarade till Torpeys tweet och sa: ”Sovryn är den enda jag är medveten om och fortfarande väldigt lite dragkraft. UI / UX är otroligt svagt. ”

Bitcoin-avgifter knackar på $ 60 per transaktion, användare säger att avgifter begränsar antagande, andra
Bitcoin innehades på Ethereum enligt data från Dune Analytics.

Oavsett fallet har lösningar som Lightning Network, Liquid och RSK inte hjälpt till att minska avgifterna efter 2017s höga avgifter som hoppade till $ 50 per transaktion. Trots förtroendemodelldebatter är Ethereum Bitcoins största sidokedja av det totala värdet låst även när avgifterna på det nätverket blir större. Detta har drivit en hel del användning mot Binance smartchain och andra nätverk. Dessutom byggs en Ethereum-sidokedja på Bitcoin Cash-nätverket i ett försök att sänka avgifterna till extremt billiga priser.

För närvarande kommer Bitcoin (BTC) nätverksdeltagare helt enkelt att ta itu med avgifterna och kanske till och med omfamna dem som Odell säger. Ändå verkar detta trycka användarna mot alternativa blockkedjor och matar det som maximalister hatar – altcoins.

Vad tycker du om de höga bitcoinavgifterna de senaste dagarna? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Altcoin-nätverk, Altcoins, BCH, Binance Smartchain, Bitcoin (BTC), bitcoin-kontanter, bitcoin-kontanter BCH, Bitcoin-avgifter, Bitcoin-transaktionsavgifter, BTC, BTC-avgifter, debatt, ETH, Ethereum, Avgiftsmarknad, Kyle Torpey, Larry Cermak, blixt nätverk, Liquid, Matt Odell, Mempool, RSK, sidokedja, insvept bitcoin

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Coinwarz.com, bitinfocharts.com, Blockchain.com, Dune Analytics

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link