Bitcoin är inte en bubbla, BTC är som Digital Gold, säger Bill Miller

Bitcoin är inte en bubbla, BTC är som Digital Gold, säger Bill Miller

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
7
Bill Miller, en välkänd amerikansk investerare och fondförvaltare, sa att Bitcoin inte är en bubbla. Han kallade också BTC som “Digital Gold” under sitt senaste intervju med CNBC. Världens största digitala valuta handlar för närvarande nästan 54 500 dollar med ett börsvärde på cirka 1,02 biljoner dollar. Tidigare ordförande och investeringschef för Legg Mason Capital


Bill Miller, en välkänd amerikansk investerare och fondförvaltare, sa att Bitcoin inte är en bubbla. Han kallade också BTC som “Digital Gold” under sitt senaste intervju med CNBC. Världens största digitala valuta handlar för närvarande nästan 54 500 dollar med ett börsvärde på cirka 1,02 biljoner dollar.

Tidigare ordförande och investeringschef för Legg Mason Capital Management betonade den betydande skillnaden mellan utbud och efterfrågan på Bitcoin. Miller sa att BTC är ett bättre värdeförråd än många finansiella tillgångar.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

”Det finns många sätt att titta på Bitcoin, det enkla sättet är bara efterfrågan och efterfrågan. BTC: s utbud växer med 2% per år och efterfrågan växer snabbare. Bitcoin är inte alls i en bubbla, jag tror att det är början på att integrera BTC. Enligt min mening är det som digitalt guld och BTC är en mycket bättre version av en butik med värde än fysiskt guld. Bitcoin kommer att vara den dominerande tekniken i kategorin kryptovalutatillgångar, säger Miller till CNBC.

Föreslagna artiklar

Viberate samarbetar med Blockparty för att leverera världens första liveevenemang NFTGå till artikel >>

BTC nådde en rekordhög nivå på 64 600 USD den 14 april. Trots det senaste doppet låg världens mest värdefulla digitala valuta över marknadsvärde på 1 biljon dollar.

Bitcoins institutionella inflöden

Enligt den senaste rapporten som CoinShares publicerade, lockade Bitcoin institutionella inflöden till nästan 108 miljoner dollar förra veckan. Institutionellt intresse för BTC-relaterade investeringsprodukter har ökat betydligt under de senaste 6 månaderna. Grayscale, världens största digitala kapitalförvaltare, har för närvarande mer än 650 000 BTC under förvaltning med ett totalt värde på cirka 35 miljarder dollar. Flera företag runt om i världen lägger till Bitcoin i sina balansräkningar. Under de senaste dagarna meddelade WeWork och TIME Magazine att de accepterade Bitcoin som betalningsmetod och nämnde att företagen kommer att lägga till BTC i sina balansräkningar.

Det asiatiska teknikföretaget Meitu och business intelligence-jätten MicroStrategy utvidgade nyligen sina Bitcoin-innehav med ackumuleringen av BTC respektive 10 miljoner dollar.

Source link