‘Bitcoin är det största jailbreak i människans historia’, säger filosof Stefan Molyneux – Bitcoin-nyheter

‘Bitcoin är det största jailbreak i människans historia’, säger filosof Stefan Molyneux – Bitcoin-nyheter

Bitcoin Värde
februari 22, 2021 by Bitcoinera
5
Den 19 februari diskuterade den kanadensiska podcaster och Freedomain Radio-värd, Stefan Molyneux, sina tankar om bitcoin efter kryptotillgångens tumultiga uppgång som fångade över en biljon dollar marknadsvärdering. Molyneux senaste anförande beskriver den befriande potentialen bitcoin kan ge till massorna och hur kryptonätverket har förmågan att förändra mänskligheten till det bättre. “ Bitcoin är en valuta
bitcoin-is-the-biggest-jailbreak-in-human-history.jpg


Den 19 februari diskuterade den kanadensiska podcaster och Freedomain Radio-värd, Stefan Molyneux, sina tankar om bitcoin efter kryptotillgångens tumultiga uppgång som fångade över en biljon dollar marknadsvärdering. Molyneux senaste anförande beskriver den befriande potentialen bitcoin kan ge till massorna och hur kryptonätverket har förmågan att förändra mänskligheten till det bättre.

“ Bitcoin är en valuta som tjänar folket på parasiternas bekostnad ”

Nyligen talade kryptoevangelisten och filosofen, Stefan Molyneux, om Bitcoin blockchain i detalj. Molyneux öppnade sitt tal med att svara på en fråga om BTC och ETH som har svårt att skala. Freedomain-radiovärd sa att det är bra att kritisera, men att människor i kryptorummet inte skulle ge upp så lätt.

Molyneux nämnde att bitcoins börsvärde bara korsade miljon dollar milstolpen och noterade att de människor som har lagt till det värdet inte kommer att kasta in handduken. Han insisterade på att många kryptoförespråkare har gett ett decennium av sina liv mot att sprida adoption, och nämnde att det finns lösningar som bitcoin cash (BCH) och Lightning Network.

“Bitcoin-samhället består av nästan de mest lysande och ekonomiskt och ideologiskt motiverade människorna på planeten”, betonar Molyneux i sin video. ”Satsa mot dem på din otroliga risk, för Bitcoin är inte bara en alternativ valuta, det är inte bara en värdeförråd, det är inte bara en cool offentlig huvudbok. Bitcoin är en passionerad FU till de krafter som finns, tillägger Molyneux.

'Bitcoin är det största jailbreak i människans historia', säger filosof Stefan Molyneux
Freedomain Radio-filosof och anarkokapitalist, Stefan Molyneux.

Freedomain-filosofen fortsätter: ”Bitcoin, som jag har argumenterat offentligt i tal för många år sedan – Bitcoin är det potentiella slutet på krig, för att avsluta hyperinflationen, för att avsluta generationens skuld – Bitcoin är ett uppdrag av barmhärtighet mot framtiden – Bitcoin är Jesus till den nya konferensen för fredens religion kallad crypto. Bitcoin är folket som återfår kontrollen över sin valuta för första gången i världens historia – Bitcoin är valutademokratiserad, opolitiserad, opedatorisk. ”

Molyneux tillade:

Bitcoin är en valuta som betjänar folket på bekostnad av parasiterna, snarare än den valuta som betjänar parasiterna på bekostnad av folket just nu. Bitcoin räddar din dyrbara arbetskraft från att bli upphävd oändligt av centralbankens osynliga vampyrmyggor.

Dagens Fiat-valuta är slaveri bunden till ofödda generationer

Filosofen fortsätter med att berömma Bitcoin-gemenskapen och säger att folket i krypto är “allvarligt lysande.” Vackra och “förvirrade människor”, säger han att “är engagerade i framtiden för fred och mycket som Bitcoin kan representera.”

'Bitcoin är det största jailbreak i människans historia', säger filosof Stefan Molyneux

Molyneux noterar vidare att den nuvarande fiatvalutan som distribueras av världens oligarkiska byråkrati är ”slaveri”.

”Vad vi förstår är valuta nu är slaveri. Valutan kallas till existens på bekostnad av dina barns framtid. Vad du tänker på som ett dollartecken är en långsam jugular sugande snöre tvinnad och vriden runt dina barns halsar, avslöjar Molyneux.

Nationell skuld, fortsätter Molyneux att lyfta fram “ett verkligt människohandelsproblem.” Du måste förstå Bitcoin-utrymmet han lägger till. ”Den passion som dessa otroligt lysande människor har tagit med sig på det äldsta mänskliga problemet – Hur lagrar du ett värde så att tjuvliga vampiriska rövhål inte kan få sina jugular sugande tentakler på det hela tiden? Hur lagrar du värde så att du faktiskt kan komma tillbaka till det? ” Frågade Molyneux.

Han lägger till:

Civilisation handlar om lagring av värde. Hur lagrar du värde? Det är civilisationen som du förstår. Bitcoin handlar om hur du lagrar värde så [parasites] kan inte få tag på det. De kan bara inte. Du lägger dina pengar i banken, inflationen äter bort dem, du lagrar ditt kött vid floden, flugorna lägger sina ägg i den och du kan inte äta dem, du har guldmynt i Rom, de lägger alla slags bimetalliska [crap] in i guldet och förstör dess värde i din hand.

‘Gilla en revolution som vi aldrig någonsin har sett tidigare i mänsklig historia’

Molyneux säger att människor handlar om att lagra värde och enligt evangelistens mening är lagring och behållande av värde allt i livet. “Genom att skapa något som kan lagra värde utanför staten, det vill säga en revolution som vi aldrig någonsin har sett tidigare i människans historia”, insisterar filosofen.

“Om skal på någon ö är valutan”, beskriver Molyneux i en analogi. ”Då behöver du tre skal om dagen för att leva, och om du får fyra skal kommer någon att ta det fjärde skalet. I morgon bryr du dig inte om att få det fjärde skalet. Du håller bara med att få tre skal och ingenting kommer någonsin att utvecklas, för ingenting kan sparas eller lagras i värde. Ingenting blir någonsin byggt eftersom allt du bygger kommer att tas bort från dig, ”tillade han.

'Bitcoin är det största jailbreak i människans historia', säger filosof Stefan Molyneux
”Bitcoin är det största jailbreak i människans historia,” visar Molyneux video.

Molyneux fortsätter: ”Föreställ dig … allt du bygger kommer att tas bort. Det händer [right] nu förstår du. Allt du har byggt tas redan bort av ofonderade skulder, statsskuld, inflation – Allt du bygger är redan borttaget. Du håller bara på det nu för att ha det en liten stund för att ge dig en illusion så att du kan gå till jobbet imorgon. ”

Bitcoin representerar ett nytt finansiellt system som inte utnyttjar de ofödda som säkerhet

Molyneux säger att du kan ha ett hus. Men det är verkligen inte ditt hus. Han betonar att du måste betala regeringen varje år för att behålla den.

“Och regeringen sätter det i så mycket skuld och du i så mycket skuld att det kommer att ägas av någon utländsk bankman, någon gång,” beskriver Molyneux tal. ”Eller så kommer hela valutan att kollapsa och samhället går tillbaka till vilda gäng och du förlorar ditt hus. Du låtsas att du har ett hus, du låtsas att du har elektricitet, du låtsas att du har en bil, du låtsas att du har allt men du har ingenting. ”

Freedomain radiovärd säger vidare:

Du vet det här 2030 ‘du äger ingenting och du kommer att bli lycklig’ [that’s the way it is] nu. I själva verket är du skyldig, du äger inte, du är skyldig. Du får bara låtsas att du äger något så att du kommer upp och går till jobbet imorgon. Det är det man.

Bitcoin har förändrat denna kurs, betonar Molyneux. Bitcoin är den första i sitt slag som faktiskt kan hålla parasiter borta från att stjäla värde han noterar. Han säger att det samhälle vi lever i idag behandlar spädbarn och ofödda som ”säkerhet”. Bitcoin kan stärka ett system som tar bort ett sådant omoraliskt system.

“Om du i allmänhet förstod hur mycket skuld som togs upp för dina räkning bara för att du andas”, konstaterar Molyneux. “Om du verkligen tittade på den matematiken kan du hitta det ganska enkelt,” tillade han.

Molyneux tal fortsätter i ytterligare 20 minuter längre, och news.Bitcoin.com-läsare kan se resten av hans tal här.

Vad tycker du om Stefan Molyneux senaste Bitcoin-tal? Låt oss veta vad du tycker om detta ämne i kommentarfältet nedan.

Taggar i den här berättelsen

Anarkokapitalism, antistat, Anti-krig, Bitcoin, Bitcoin (BTC), centralbank, Kryptovaluta, Valuta, skuld, Skuldslavar, fria marknader, frihet, Freedomain Radio, Freedomain.com, Jailbreak, frihet, pengar, Nationell Skuld, filosofi, Stefan Molyneux, frivillighet

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link