Binance to Support Cardano (ADA) Upgrade och Hard Fork

Binance to Support Cardano (ADA) Upgrade och Hard Fork

Köpa Bitcoins
februari 27, 2021 by Bitcoinera
7
Stöd för Cardano inkluderar pausa ADA-insättningar och uttag på Binance i cirka fem timmar. Handeln fortsätter dock. Detta kommer när myntet når nya ATH och börsvärdet fortsätter att stiga. Binance meddelade den 27 februari att handelsplattformen kommer att stödja Cardano-nätverksuppgradering och hård gaffel. Plattformen kommer att stänga av ADA-insättningar och uttag från och med kl.
beincrypto_cardano_price_analysis-750x375.jpg.optimal.jpgStöd för Cardano inkluderar pausa ADA-insättningar och uttag på Binance i cirka fem timmar. Handeln fortsätter dock. Detta kommer när myntet når nya ATH och börsvärdet fortsätter att stiga.

Binance meddelade den 27 februari att handelsplattformen kommer att stödja Cardano-nätverksuppgradering och hård gaffel. Plattformen kommer att stänga av ADA-insättningar och uttag från och med kl. 16.00 UTC den 1 mars. Binance förväntar sig att återställa full service senast kl. 21.45 UTC.

Börsen uppgav också att handel inte skulle påverkas. Cardano skulle inte skapa nya mynt. Dessutom skulle börsen återuppta full service så snart nätverket visade sig vara stabilt. Det skulle inte meddela återupptagningen i förväg.

Börsen uppgav också att handel inte skulle påverkas. Cardano skulle inte skapa nya mynt. Dessutom skulle börsen återuppta full service så snart nätverket visade sig vara stabilt. Det skulle inte meddela återupptagningen i förväg.

Cardano ATH

Uppgraderingen kommer på en spännande tid för projektet, marknadsmässigt. Cardano slog den allmänna trenden denna vecka med en löpning som gav ADA-myntet nya All-Time High-priser. Den 26 februari nådde det också en ny höjd med börsvärde.

Cardano nådde ett topppris på 1,48 $ den 27 februari och var vid tidpunkten för publicering 1,42 $. ADA nådde ett tidigare maximalt värde på 1,18 dollar den 4 januari 2018, som det bröt den 26 februari.

ADA: s börsvärde började en allvarlig ökning i december 2020. Det överträdde slutligen sin ATH, som sattes i januari 2018, först den 14 februari och nådde högst 46,5 miljoner dollar den 27 februari. innehav över 46 miljoner dollar.

Tredje, inte fjärde

ADAs uppgång avgör, för nu, åtminstone jockeying för dominans bland en uppsättning projekt. ADA, DOT och XRP hade alla upptagit fjärde plats nyligen. Ripples XRP hade varit tredje, tills den ersattes av Tether (USDT) stablecoin när Ripples förmögenhet avtog. Stämningen mot företaget av Securities and Exchange Commission (SEC). Styrkan i Cardanos uppgång har dock brutit ett dödläge medan både USDT och XRP glider.

Cardano-uppgradering

Goguen-lanseringen den 1 mars ger förändringar på plattformen som håller den i framkant av Decentralized Finance (DeFi). Ökningen av DeFi-plattformar under 2020 illustrerade behovet av interoperabilitet, hög hastighet och lägre transaktionskostnader.

Medan många projekt ser ut att kunna ansluta tillsammans arbetar Cardano också med samtrafik på djupare nivåer. Den 26 februari tillkännagav projektets team stöd för utvecklingsspråket Glow. Integrationen är utformad för att hjälpa utvecklare att arbeta över ekosystem.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link