Binance Smart Chain-transaktioner är rekordhöga som nätverksöverbelastning

Binance Smart Chain-transaktioner är rekordhöga som nätverksöverbelastning

Köpa Bitcoins
april 21, 2021 by Bitcoinera
11
Binance Smart Chain (BSH) har haft en kraftig ökning av aktivitet och volymer nyligen, men den ökade efterfrågan kan ta sitt prägel på nätverket när det gäller prestanda. Ethereum (ETH) som konkurrerar med BSC och tillhörande decentraliserade börser har varit en av de största tillväxtmotorerna i den decentraliserade finansindustrin (DeFi) i år. När gaspriserna går
BIC_BNB-02.jpg.optimal.jpg


Binance Smart Chain (BSH) har haft en kraftig ökning av aktivitet och volymer nyligen, men den ökade efterfrågan kan ta sitt prägel på nätverket när det gäller prestanda.

Ethereum (ETH) som konkurrerar med BSC och tillhörande decentraliserade börser har varit en av de största tillväxtmotorerna i den decentraliserade finansindustrin (DeFi) i år.

När gaspriserna går norrut igen har de som är nya för DeFi eller de med mindre belopp att investera strömmat till den Binance-drivna blockkedjan.

I en tweet den 20 april uppvisade Binance Chain Community en kraftig ökning av dagliga transaktioner som nu har rekordat sex miljoner. Hoppet hade ökat med 20% från föregående dag, tillade det.

Källa: Bscan.com

Enligt Bscan hade den dagliga transaktionen i skrivande stund toppat åtta miljoner, vilket fördubblats under de senaste sju dagarna.

BSC växande smärtor

Företagets VD Changpeng Zhao har slösat bort tid på att spåra Ethereum för att koppla in deras snabbare och billigare alternativ. Men enligt Binances största projekt, PancakeSwap, nätverk lider på grund av efterfrågan och är för närvarande “överbelastad.”

Inlägget kom som svar på ett växande antal användare som klagade på misslyckade transaktioner och felmeddelanden när de använde DEX.

Medan ingenstans nära de höjder som Ethereum-nätverket gör, har den genomsnittliga gasgränsen för BSC ökat 87% under de senaste två veckorna, med en enorm stigning igår, enligt Bscan-diagram.

Mängden gas som används på BSC per dag pumpade också nästan 50% igår enligt diagrammen.

PancakeSwap ansvarar för majoriteten av denna nätverksbelastning eftersom den har sett en kraftig ökning av användningen under den senaste månaden.

Enligt en rapport från derivatbörsen Deribit översteg PancakeSwaps genomsnittliga 24-timmarsvolym Uniswap med över 1 miljard dollar och SushiSwap med 2 miljarder dollar för veckan som slutade 16 april.

Det tillade att det sju dagars glidande genomsnittet av 24-timmars handelsvolymer också satte PancakeSwap före sina två rivaler.

I skrivande stund rapporterar DappRadar en rekord-TVL för DEX och toppar 10 miljarder dollar för första gången. Detta är enligt uppgift högre än Uniswaps siffror på 9 miljarder dollar och SushiSwaps 4,2 miljarder dollar.

CAKE- och BNB-tokens ökar

Inbyggda tokens för DEX och kryptobörsen presterar också bra, med CAKE som svängde till en ATH på 28,40 $ under dagens asiatiska handelssession.

Binances BNB-token återhämtar sig från ett senaste dopp för att öka nästan 20% den dagen som slår $ 582, enligt CoinGecko.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link