Binance rapporterar ETH-trängsel, tillfälligt avbryter uttag

Binance rapporterar ETH-trängsel, tillfälligt avbryter uttag

Köpa Bitcoins
februari 19, 2021 by Bitcoinera
11
Den 19 februari utbyte Binance meddelat att det tillfälligt skulle avbryta Ethereums (ETH) uttag för att lösa ett trängselproblem. Vissa handlare insisterar dock på att plattformen hade slutat dra tillbaka ETH minst en timme innan tillkännagivandet faktiskt gjordes. Konspirationsteorier Någon? Medan Binance erkände en ökning av Ethereums marknadsaktivitet, tror många att trängseln inte är så
BIC_binance_system_error_issue_btc.jpg.optimal.jpg


Den 19 februari utbyte Binance meddelat att det tillfälligt skulle avbryta Ethereums (ETH) uttag för att lösa ett trängselproblem.

Vissa handlare insisterar dock på att plattformen hade slutat dra tillbaka ETH minst en timme innan tillkännagivandet faktiskt gjordes.

Konspirationsteorier Någon?

Medan Binance erkände en ökning av Ethereums marknadsaktivitet, tror många att trängseln inte är så dålig som Binance hävdar och att den inte borde orsaka ett så radikalt beslut.

Larry Cermak, en ledande forskare vid The Block, Lagt till att han hade ”avvisade uttag för mer än en timme sedan.” Vissa användare har också svårt att dra tillbaka sin ETH upprepade att Binance kan göra något skumt.

Ur detta perspektiv visas kryptosamhällets oro kring centraliserade tjänster på full skärm.

Var detta ett försök att manipulera marknaden genom att ytterligare pumpa Binance Coin (BNB)? Det är oklart än. BNB har tagit sig in i de tre bästa mynten genom börsvärde och stannar strax under $ 350 per token.

Detta hände för första gången i sin historia som svar på stort intresse för Binance Smart Chain (BSC) och dess mest framstående projekt PancakeSwap.

Under de senaste veckorna har handlare vänt sig till decentraliserade börser (DEX) byggda på BSC och letat efter en billigare upplevelse. En användare som tittade noggrant på gasavgifterna efter att Binance hade avbrutit ETH-uttag fann en intressant korrelation:

Således anser vissa att den senaste Binance-rörelsen är en marknadsföringstaktik för att bevisa sin skicklighet över Ethereum.

ETH förblir stark

Ändå Cermak sa han tror inte att BSC på allvar kommer att hota Ethereum på lång sikt. Han betonade också att för närvarande investerare i detaljhandeln går in i att “spela i DeFi”, vilket leder till att nykomlingar “prissätter ut Ethereum.” Och frågan om decentralisering kommer för tillfället att ta en plats.

Den 18 februari rapporterade BeInCrypto att ethereum nådde en ny all-time high (ATH) på $ 1 944,12 på Binance. Vid tidpunkten för pressen hade den gjort en annan över $ 1 650 per mynt, bara blyg för den svårfångade $ 2000-barriären.

Ethereums tekniska indikatorer är fortsatt hausse. Relativt styrkaindex (RSI) har studsat vid 50-linjen, och det glidande genomsnittliga konvergens / divergens (MACD) histogram närmar sig positivt territorium. Alla tecken pekar mot fortsatt prisupptäckt för ETH.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link