Binance lanserar insatt ETH-jordbruk för DODO DEX

Binance lanserar insatt ETH-jordbruk för DODO DEX

Köpa Bitcoins
februari 19, 2021 by Bitcoinera
14
Investerare som har använt Binance för att satsa på ETH 2.0 kan nu använda sina insatta polletter med börsens senaste Launchpool-projekt. Kryptovalutaväxlingsjätten Binance har just tillkännagett sitt senaste Launchpool-avkastningsodlingsincitament för DODO, en kinesiskt baserad decentraliserad börs som körs på Binance Smart Chain. Enligt tillkännagivandet kommer det sjuttonde projektet på Binances kryptoinkubatorplattform att vara öppet för
bic_binance_lending.jpg.optimal.jpg


Investerare som har använt Binance för att satsa på ETH 2.0 kan nu använda sina insatta polletter med börsens senaste Launchpool-projekt.

Kryptovalutaväxlingsjätten Binance har just tillkännagett sitt senaste Launchpool-avkastningsodlingsincitament för DODO, en kinesiskt baserad decentraliserad börs som körs på Binance Smart Chain.

Enligt tillkännagivandet kommer det sjuttonde projektet på Binances kryptoinkubatorplattform att vara öppet för avkastningsodling i 14 dagar, med början den 19 februari. Under denna period kommer drygt en miljon DODO-tokens att distribueras.

Användare kommer att kunna spela Binance Coin (BNB), Binance ‘insvept’ Ethereum (BETH) och BUSD i separata pooler för att odla DODO-tokens.

DODO påstår sig vara mer avancerad än vanliga decentraliserade börser som Uniswap, eftersom det kan svara på förändrade marknader och likviditetsbegränsningar i realtid. Det lockade stora riskkapitalnamn i en 5 miljoner dollar utsäde i oktober 2020.

Sätt in BETH till Farm DODO

Hittills har binancierna som satsat Ethereum i fyrkedjan försett med motsvarande i BETH plus intäkter. Detta har förblivit inaktivt och sitter i plånböcker och tjänar bara en del av ETH 2.0-belöningen minus börsens nedskärning.

Den nya avkastningsgården tillåter användare att göra sammansatta belöningar på en redan placerad tillgång genom att använda BETH för att tjäna DODO.

Det är dock BNB-poolen som tjänar lejonparten av belöningarna med 60% (641710 DODO). BETH-poolen får 30% (320 855 DODO), medan BUSD-stablecoin-poolen får de återstående 10% (106 951 DODO).

Vid tidpunkten för pressen, bara några timmar efter att incitamenten tillkännagavs, fanns det 10 miljoner BNB-insatser, drygt 90 000 BETH och 215 miljoner BUSD.

De andra Launchpool-gårdarna som för närvarande körs är för LIT, en decentraliserad cross-chain identity aggregator byggd på Substrate – koden som driver Polkadot. Det senast genomförda incitamentet var för SafePal, en decentraliserad säker kryptoplånbok och hanteringsplattform. Över 11 miljoner BNB deponerades i SFP-gårdarna

BNB och DODO skyrocket till ATHs

De nya incitamenten för satsning och avkastning av jordbruk har gjort underverk för BNB-priserna som steg till en heltidshöjd på $ 283 den 19 februari.

Den massiva flytten har lagt 40% till BNB-priset på dagen. Detta har drivit den till tredje platsen i börsnoteringstabellen eftersom den vänder både Tether och Polkadot med en ballongmarknad på 34 miljarder dollar.

DODOs ursprungliga token med samma namn har nästan fördubblats i pris under det senaste dygnet. Det steg från $ 2,45 för att toppa sig till en heltidshöjd på $ 5,30 under tidig morgon den 19 februari.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link