Binance Coin återvinner $ 400 prisnivå, BNB: s marknadsvärde korsar 60 miljarder dollar

Binance Coin återvinner $ 400 prisnivå, BNB: s marknadsvärde korsar 60 miljarder dollar

Bitcoin Värde
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Binance Coin (BNB), världens tredje största digitala valuta, återfick den viktiga prisnivån på $ 400 på torsdagen efter att den digitala tillgången uppvisade en stark återhämtning från den senaste korrigeringen. I skrivande stund handlar kryptotillgången nära $ 402 med ett börsvärde på mer än 61 miljarder dollar. Enligt de senaste uppgifterna som Coinmarketcap publicerat har


Binance Coin (BNB), världens tredje största digitala valuta, återfick den viktiga prisnivån på $ 400 på torsdagen efter att den digitala tillgången uppvisade en stark återhämtning från den senaste korrigeringen. I skrivande stund handlar kryptotillgången nära $ 402 med ett börsvärde på mer än 61 miljarder dollar.

Enligt de senaste uppgifterna som Coinmarketcap publicerat har Binance Coin ökat med nästan 30% under de senaste sju dagarna. BNB var fortfarande den bästa kryptovalutan bland de tre bästa digitala tillgångarna. Binance Coin nådde en högsta nivå på 412 $ den 7 april 2021. Priset på BNB såg ett fall på cirka 10% samma dag men återhämtade sig snabbt för att återfå prisnivån på 400 $.

Ser fram emot att träffa dig på iFX EXPO Dubai maj 2021 – Få det att hända!

Föreslagna artiklar

PayRetailers och CONMEBOL Sudamericana – Växande starka varumärken Gå till artikeln >>

BNB startade i år till en prisnivå på $ 37. Den digitala valutan har gjort fler vinster än Bitcoin och Ethereum under de senaste 12 veckorna. Binance Coin korsade nyligen marknadsvärdet på 50 miljarder dollar efter en betydande ökad efterfrågan från detaljhandlare.

Binance VD Changpeng Zhao förblev högljudd om sina åsikter om Bitcoin och andra digitala valutor. Under en ny intervju med Bloomberg sa Zhao att nästan 100% av hans nettoförmögenhet investeras i krypto. ”Jag äger ingen fiat. De fysiska saker som jag äger är antagligen försumbar när det gäller min nettovärde. Så detta är en konceptuell förändring. Jag använder inte krypto för att köpa fiat; Jag använder inte krypto för att köpa hus. Jag vill bara behålla krypto. Och jag planerar inte att konvertera min krypto till kontanter i framtiden, säger Zhao.

Rally i Binance Coin

Det övergripande börsvärdet för kryptovalutor berörde en heltidshöjd på 2 biljoner dollar tidigare i veckan. Det totala marknadsvärdet för digitala valutor har ökat med mer än 120% under de senaste 3 månaderna. Det senaste rallyet i Binance Coin har bidragit mycket till den totala ökningen av kryptomarknaden. BNB: s marknadsvärde är 15 miljarder dollar mer än XRP, den fjärde största digitala valutan.

Source link