BIGG förvärvar 60,7 Bitcoin, totalt 300 BTC i statskassa

BIGG förvärvar 60,7 Bitcoin, totalt 300 BTC i statskassa

Köpa Bitcoins
februari 23, 2021 by Bitcoinera
12
Tidigare idag (22 februari) tillkännagav BIGG Digital Assets Inc. ett förvärv på 60,7 bitcoin (BTC) för dess dotterbolag. Detta senaste tillägg placerar BIGG: s totala bitcoinkassa vid 300 BTC. Företagets ansträngningar har inte gått obemärkt förbi, eftersom dess tidigare köp av 40 BTC den 8 december 2020 och 24,3 BTC den 29 januari 2021 visar
BIC_btc_accumulate_institutional.jpg.optimal.jpg


Tidigare idag (22 februari) tillkännagav BIGG Digital Assets Inc. ett förvärv på 60,7 bitcoin (BTC) för dess dotterbolag. Detta senaste tillägg placerar BIGG: s totala bitcoinkassa vid 300 BTC.

Företagets ansträngningar har inte gått obemärkt förbi, eftersom dess tidigare köp av 40 BTC den 8 december 2020 och 24,3 BTC den 29 januari 2021 visar sin motivation att bygga sin BTC-statskassa.

Flytten kommer när flaggskeppets krypto har flög bortom $ 56 000 och registrerar en ny rekordhög nivå under de senaste två månaderna. Nyligen samlade MicroStrategy 1,05 miljarder dollar i ett skuldutbud för att öka sina BTC-innehav. Dessutom vill fler investerare få en bit av kakan eftersom den fortsätter att skildra en lukrativ framtid för innehavarna.

Företaget förvärvade BTC till cirka 44 970 dollar, vilket höjde värdet på bitcoin-kassan till uppskattningsvis 21,5 miljoner kanadensiska dollar, motsvarande 17,1 miljoner dollar (USD). På lång sikt hoppas BIGG att integrera Netcoins operationella flottör med sina långsiktiga statliga innehav.

BIGGs engagemang är att tillhandahålla en säker och reglerad miljö för en bättre krypto framtid för alla investerare. Företaget är stolt över att vara en ägare, operatör och investerare i kryptorelaterade företag och står för välreglerade vägar.

Omdirigering av fria kassaflöden till BTC Holdings

Netcoins är BIGGs dotterbolag byggt för att möjliggöra enklare och säkrare sätt för kanadensiska kryptoentusiaster att köpa och sälja sina digitala tillgångar. Netcoins lanserades 2014 och började med att förse sina kunder över hela världen med virtuella BTC-ATM-lösningar.

BIGG avser att utöka sitt BTC-innehav som meddelades av bolaget den 16 februari 2021. Företaget planerar att avvärja fria kassaflöden från affärsverksamheten till att köpa fler BTC.

BIGGs VD Mark Binns sände sin övertygelse om att bitcoin är en ultimat värdebutik, vilket tyder på att den har stor framtida potential.

Netcoins höga handelsvolym

Binns nämnde inte den växande handelsvolymen som registrerades av dess dotterbolag Netcoins. Detta föranledde beslutet att öka sin BTC-kassa. Dessutom har det uppgraderat sina system eftersom fler användare ökar sin handelsaktivitet på plattformen.

I slutet av januari hade Netcoins noterat en ökning av handelsvolymen med 2,4 gånger och värderat den till 81 miljoner dollar (CAD). Enligt president Mitchell Demeter har det skett en ökning med 1 900% i januari jämfört med förra året.

Mitchell tillade att företaget hade rätt infrastruktur för att säkerställa fortsatt efterfrågan. Hon hoppas att framtida planer kommer att realiseras och förväntar sig fortsatt användartillväxt. Hon hoppas också kunna tillhandahålla nya produkter för företagets kunder.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link