Beyond Finance Listing On Ascendex – Pressmeddelande Bitcoin News

Beyond Finance Listing On Ascendex – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 21, 2021 by Bitcoinera
2
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av the Beyond Finance Token (BYN) under paret USDT / BYN den 20 april klockan 13:00 UTC. Beyond Finance är en syntetisk tillgångshandelsplattform som ger investeringsmöjligheter i traditionella finansiella tillgångar till alla med ett tillståndsfritt ekosystem för finansiella tjänster
bynbitcoin.jpg


PRESSMEDDELANDE. AscendEX, tidigare BitMax, en branschledande digital tillgångshandelsplattform byggd av Wall Street-handelsveteraner, har meddelat noteringen av the Beyond Finance Token (BYN) under paret USDT / BYN den 20 april klockan 13:00 UTC.

Beyond Finance är en syntetisk tillgångshandelsplattform som ger investeringsmöjligheter i traditionella finansiella tillgångar till alla med ett tillståndsfritt ekosystem för finansiella tjänster som utnyttjar blockchain-infrastruktur. Beyond Finance strävar efter att vara ett ledande utbyte och levererar en sömlös och användarvänlig tjänst med en konkurrenskraftig UI / UX med spelupplevelse för att göra det enkelt och övertygande att handla.

Beyond Finance kommer att anta en Layer 2-lösning för förbättrad skalbarhet. Initialt kommer den att lanseras med en on-off kedje hybridlösning, och den kommer sedan att migrera till en fullt fungerande Layer 2-lösning.

BYN-tokens primära funktion är att säkerställa USDb-stabilt mynt och Beyond Finance syntetiska tillgångar. Användare kan sätta BYN-tokens och mynta USDb-stabila mynt. Med den präglade USDb kan användarna välja att investera i olika syntetiska tillgångar som TSLAb, OILb, GBPb och mer. BYN kan också användas som den primära belöningen för alla plattformsaktiviteter – såsom insatsbelöningar, LP-belöningar och handelsavgiftsbelöningar. Användare kommer också att använda BYN-token för deltagande i DAO via BIP. Användare kan besluta om viktiga frågor i börsverksamheten, som att lägga till nya handelspar, avgiftsstruktur och nya funktioner genom omröstningen.

Om AscendEX

Ursprungligen grundat 2018 som BitMax.io, är AscendEx en ledande finansiell plattform för krypto och digital tillgång som tillgodoser både professionella och detaljhandlare. Vår plats erbjuder fläck, futures, marginalhandel och satsningsprodukter och innehåller viktiga element från DeFi-rymden för att främja en unik marknadsstruktur för användarna. AscendEx leds av ett team av Wall Street-veteraner som har tillämpat traditionella marknaders stränghet för att skapa en robust, säker och pålitlig upplevelse för alla deltagare; och en jämn källa till likviditet för primära erbjudanden.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https: //ascendex.com

Twitter: https://twitter.com/AscendEX_Global

Telegram: https://t.me/AscendEX engelska

Medium: https://medium.com/ascendex

Om Beyond Finance

Beyond Finance är en syntetisk tillgångsplattform som ger investeringsmöjligheter i traditionella finansiella tillgångar till alla med ett tillståndsfritt ekosystem för finansiella tjänster som utnyttjar blockchain-infrastruktur.

För mer information och uppdateringar, besök:

Hemsida: https://beyondfinance.io/

Twitter: https://twitter.com/beyondfinanceio

Telegram: https://t.me/beyondfinanceglobal

Blogg: https://bfinance.medium.com/


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link