BestChange: Bästa kryptoväxlingskurser på betrodda utbytare!

BestChange: Bästa kryptoväxlingskurser på betrodda utbytare!

Köpa Bitcoins
april 27, 2021 by Bitcoinera
7
Att gå in på kryptovalutamarknaden är en utmaning för de flesta nybörjare med tanke på de tekniska egenskaperna och det stora antalet plattformar som finns att köpa dessa digitala tokens. På grund av detta drivs de flesta nykomlingar som vill köpa krypto till centraliserade börser, men det finns bättre alternativ att köpa och sälja krypto.
BestChange-exchanger.jpg.optimal.jpg


Att gå in på kryptovalutamarknaden är en utmaning för de flesta nybörjare med tanke på de tekniska egenskaperna och det stora antalet plattformar som finns att köpa dessa digitala tokens. På grund av detta drivs de flesta nykomlingar som vill köpa krypto till centraliserade börser, men det finns bättre alternativ att köpa och sälja krypto. Att hitta dessa alternativ är en utmaning som kan få köparen att spendera mer än vad som behövs för köpet.

BestChange.com är en växlaraggregatplattform som erbjuder användarna en komplett lista över e-valuta- och digitala tillgångsbörser, som visar växelkurserna för över 250 + utbytare. Nybörjare som vill hitta de bästa utbytarna att handla, köpa eller sälja krypto kan direkt jämföra utbytare på BestChange.com med en rad olika skillnader, inklusive likviditet, verifieringsprocess, avgifter och andra funktioner.

BestChange.com lanserades 2007 som en samlingsplattform för e-pengar och har vuxit till en av de största växlaraggregatorerna i kryptorummet. Plattformen erbjuder ett intuitivt användargränssnitt som möjliggör snabb konvertering, jämförelse och övervakning av digitala valutor på flera börser.

En utmaning för nykomlingar på Crypto Market

Som nämnts tidigare växer kryptovalutans utrymme men nya användare tycker det är utmanande att hitta de bästa priserna som erbjuds. Nya aktörer i fältet är vanligtvis missgynnade med den nuvarande uppställningen av börser där enkla frågor som konvertering av krypto till krypto, fiat till krypto, konvertering av digitala valutor som PayPal USD till kontanter och konvertering av internationella överföringar som Western Union till likvida kontanter är ett problem.

Dessutom ger de höga provisionerna och avgifterna som vissa kryptobörser debiterar för deras handelstjänster, geografiska och regulatoriska begränsningar och inträdeshinder, såsom verifiering, en överhand för vissa börser.

Som växlaraggregat samlar BestChange.com en bred lista över kryptovaluta- och e-valutaväxlingar för att tillåta användare att välja den lämpligaste växlaren för sig själva.

Plattformen ger en lista över utbytare som tillåter användare att jämföra priser och handelsavgifter mellan kryptovalutor och e-valutor. Plattformen visar tillgångarna i en tabell som uppdaterar prisnivåerna var 5: e till 8: e sekund. Tabellen finns på vänster sida av huvudsidan när du loggar in med tre huvudalternativ – Tabell, Lista och Populära tillgångar.

Tabellen är uppdelad i två kolumner – “Give” och “Get”. Med alternativet Ge kan användare välja vilken valuta de vill sälja medan alternativet Hämta är den valuta du får. Låt oss säga att du vill byta Ethereum mot lite PayPal USD, Ethereum kommer att vara på Give-sidan och PayPal USD på Get-sidan.

När du väl har valt den krypto- och e-valuta du vill ha visas en lista över lämpliga växlare med tillräcklig likviditet på höger sida av tabellen. Här listas utbytena i ordning från det bästa alternativet till den värsta rankningen av flera faktorer, inklusive avgifter, provisioner, enkel köp och verifiering. Välj ditt gynnsamma utbyte från den här listan.

Varför BestChange.com?

Utbytesaggregatfältet växer högre för varje dag med flera plattformar som spirar under de senaste åren. BestChange.com kan skryta med att vara en av de tidigaste växlaraggregatorerna i världen som erbjuder ett tydligt och intuitivt användargränssnitt som möjliggör snabba e-valutakonverteringar, jämförelse och nyligen lagt till digitala valutor jämförelser från flera börser.

Plattformen erbjuder användarna en katalog med relevant data och information om de olika börserna inklusive deras handelsvolym, volymen för en given valuta och reserven för krypto- och fiatvalutor som de har. Trots det erbjuder BestChange.com också användare kundrecensioner på utbytarna.

Om du inte hittar ett par eller de bästa erbjudanden som du tänkte på kan du skicka ett meddelande till BestChange.com-teamet och de kommer att meddela dig när ett utbyte uppfyller dina förväntningar.

Slutligen innehåller plattformen också en miniräknare som gör det möjligt för användare att veta det exakta priset de kommer att betala i en viss börs innan handel.

Säkerhetsfrågan

När kryptovalutamarknaden växer finns det ett ökande behov av att kontrollera om en börs är läsbar och berättigad innan du köper eller säljer på den. BestChange.com ser till att alla utbytare som placeras på dess plattform är legitima genom att utföra intensiv due diligence innan någon notering.

De intensiva bakgrundskontroller och höga efterlevnadsstandarder upprätthåller förtroendet för plattformen och säkerställer att tvivelaktiga och låg standardväxlare inte ingår.

Sammantaget, med över 12 års erfarenhet inom aggregatorfältet, är BestChange.com en nybörjare på plattformen och nykomlingar i krypto bör överväga att få de bästa valutakurserna på sina inköp eller försäljningar.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link