BeInCrypto Weekly News Round-Up: 19 februari 2021

BeInCrypto Weekly News Round-Up: 19 februari 2021

Köpa Bitcoins
februari 19, 2021 by Bitcoinera
11
Ytterligare en vecka är klar, och det saknas aldrig galenskap i kryptovalutaindustrin. Den här veckan gjorde inte besviken. De mest anmärkningsvärda kryptonyheterna är kanske den mest uppenbara. Bitcoin (BTC) bröt den enorma psykologiska prisbarriären på $ 50.000. BNB, den ursprungliga kryptovalutan i Binance-ekosystemet, exploderade också och ökade massivt sedan dess nedgångar i mars. Detta följer
bic_crypto_news_roundup.jpg.optimal.jpg


Ytterligare en vecka är klar, och det saknas aldrig galenskap i kryptovalutaindustrin. Den här veckan gjorde inte besviken.

De mest anmärkningsvärda kryptonyheterna är kanske den mest uppenbara. Bitcoin (BTC) bröt den enorma psykologiska prisbarriären på $ 50.000.

BNB, den ursprungliga kryptovalutan i Binance-ekosystemet, exploderade också och ökade massivt sedan dess nedgångar i mars. Detta följer explosionen av sin Binance Smart Chain (BSC), ett centraliserat / decentraliserat (CeDeFi) ekosystem som gör Decentralized Finance (DeFi) smarta kontraktsinteraktioner billigare och snabbare.

Med så mycket som händer i rymden överskuggades nästan Ethereum (ETH) genom att slå toppar och täcka 2000 dollar. Men det bör definitivt inte förbises.

Välkommen till BeInCryptos Weekly News Round-Up, låt oss gå in på det.

Bitcoin bryter 50 000 dollar för första gången i historien

För dem som har varit i utrymmet sedan 2017 bull run, bitcoin bryta $ 50.000 är helt banbrytande. Grunden för kryptovalutan är densamma, men antagandegraden har skjutit i höjden.

En av de viktigaste katalysatorerna för denna prishöjning var Telsas köp av 1,5 miljarder dollar i BTC. Det är dock inte bara de rikaste som blir involverade, eftersom vi nu ser nästan 100 000 unika adresser som har minst 1 miljon dollar i BTC.

Binance Coin (BNB) vinner kraftigt sedan marslåg

DeFi har varit allt raseri i kryptovaluta och överträffade 40 miljarder dollar för första gången nyligen. Med en lägsta nivå på mindre än 1 miljard dollar i början av 2020 är DeFi-tillväxten inget annat än astronomiskt.

Ökningen av användningen har hamnat i Ethereum-nätverket avsevärt, där majoriteten av DeFi-appar är värd, vilket skapar en möjlighet för konkurrenter.

Binance gick framåt och släppte sin Binance Smart Chain, en CeDeFi-plattform som gör det möjligt för användare att dra nytta av vinster utan att behöva betala obscena transaktionsavgifter.

Detta har lett till en explosion i BNB-priset. BNB har ökat med över 5 000% sedan marslågen, en astronomisk siffra. Binance är en innovativ spelare inom blockchain-rymden. Det kommer sannolikt att fortsätta att producera applikationer i framkant av sitt ekosystem, vilket kommer att ge ytterligare stimulans till BNB.

Ethereum (ETH) riktar sig till $ 2000 efter handel i sidled

Långsamt och stadigt vinner loppet. ETH klättrar mot $ 2000, en betydande psykologisk barriär för ETH-innehavare. Analytiker krediterar mycket av denna tillväxt till DeFi-applikationer som Uniswap som körs i nätverket.

Uniswap passerade nyligen 100 miljarder dollar för kumulativ handelsvolym, och det är bara en av de många applikationer som genererar miljarder i volym på Ethereum.

Med alla projekt som använder Ethereums infrastruktur kommer det att fortsätta att dra nytta av antagandet. Fortfarande har Ethereum några problem, eftersom tung plattformsanvändning orsakar trängsel i nätverket.

Transaktionshastigheter har blivit mycket långsammare, och avgifterna är nu extremt dyra och skickar användarna att leta efter alternativ fram till lanseringen av ETH 2.0, när nätverket syftar till att bli effektivare.

Det finns mycket mer att se fram emot i kryptovalutautrymmet de kommande veckorna. Tack igen för att du kollade på BeInCrypto Weekly News Round-Up. Vi ses nästa vecka.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link