BeInCrypto tillkännager ett partnerskap med Encode Club

BeInCrypto tillkännager ett partnerskap med Encode Club

Köpa Bitcoins
februari 24, 2021 by Bitcoinera
10
London, FÖRENADE KUNGARIKET, 24 februari 2021 – BeInCrypto, en av världens största och snabbast växande nyhets- och utbildningsplattformar för krypto, är glad att kunna tillkännage ett nytt partnerskap med Encode Club, Storbritanniens (UK) ledande blockchain-hackathon-arrangör för studenter. Partnerskapet ska syfta till att främja en välbehövlig länk mellan Storbritanniens högre utbildningssektor och kryptovalutan och blockchain-rymden, vilket
bic_artwork_partners_encode.jpg.optimal.jpgLondon, FÖRENADE KUNGARIKET, 24 februari 2021 – BeInCrypto, en av världens största och snabbast växande nyhets- och utbildningsplattformar för krypto, är glad att kunna tillkännage ett nytt partnerskap med Encode Club, Storbritanniens (UK) ledande blockchain-hackathon-arrangör för studenter.

Partnerskapet ska syfta till att främja en välbehövlig länk mellan Storbritanniens högre utbildningssektor och kryptovalutan och blockchain-rymden, vilket stärker ansträngningarna att se blockchain-utbildning blir normen vid Storbritanniens mest prestigefyllda universitet.

Varför behöver vi den här länken? Som det ser ut uppskattas antalet blockchain-utvecklare i världen till 105 000 av uppskattningsvis 18 miljoner mjukvaruutvecklare.

Den resulterande leveransfrågan leder faktiskt till höga arbetskraftskostnader med den genomsnittliga blockchainutvecklaren som ger en startlön på $ 70.200 per år. I sin tur måste företag och potentiella projekt samla in stora mängder kapital för att komma igång.

Partnerskapet mellan BeInCrypto och Encode Club kommer att bidra till att lysa ljusare på denna fråga.

Genom att kombinera Encode Clubs räckvidd inom Storbritanniens högre utbildningssektorn med BeInCryptos röst som en av de främsta medierna i kryptorummet, syftar denna nya allians till att introducera mer teknisk expertis till branschen.

Om Encode Club

Encode Club, som grundades 2019, är en fintech-accelerator som fokuserar på det decentraliserade huvudkontoret.

Encodes mål är att utbilda, stödja och katalysera framväxten av ny talang i blockchain-rymden. Hackathon-arrangören arbetar på 75 universitet över hela världen och kör hackathons, acceleratorer och utbildningsserier.

Det investerar också i lovande blockchain-projekt som kommer från universitet samtidigt som det hjälper ledande blockchain-företag att hitta och rekrytera unga talanger.

Om BeInCrypto

BeInCrypto grundades 2018 och är en ledande nyhets- och utbildningsplattform för kryptovaluta som specialiserar sig på kryptografisk teknik, integritet, fintech och Internet – bland andra relaterade ämnen.

Sedan lanseringen har teamet vuxit avsevärt för att integrera några av de smartaste proffsen inom teknikmedier från hela världen.

Som en globalt fokuserad organisation rapporterar BeInCrypto på tio språk (engelska, spanska, ryska, portugisiska, turkiska, tyska, koreanska, franska, vietnamesiska och polska).

Dess uppdrag är att ge läsare högkvalitativa, exakta och uppdaterade kryptovalutanyheter och data. Och därigenom bidra till att upprätthålla tillväxten i en industri som potentiellt kan få stor inverkan på världens socioekonomiska verklighet.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link