Avalanche Web Wallet Stalls i 6 timmar efter Avalaunch Airdrop Snapshot – Altcoins Bitcoin News

Avalanche Web Wallet Stalls i 6 timmar efter Avalaunch Airdrop Snapshot – Altcoins Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 4, 2021 by Bitcoinera
5
Avalanche-kryptovalutan, den första kryptovalutan någonsin som genomförde Avalanche-konsensusen, upplevde ett avbrott i tjänsten igår när webbplånboken presenterade ett avbrott som varade i sex timmar. Detta var en följd av allvarlig trängsel på grund av en luftdropp utförd av AvaLaunch, vilket lämnade användare utan kontroll över sina medel under denna period. Avalanche Web Wallet Stalls After
ava.jpg


Avalanche-kryptovalutan, den första kryptovalutan någonsin som genomförde Avalanche-konsensusen, upplevde ett avbrott i tjänsten igår när webbplånboken presenterade ett avbrott som varade i sex timmar. Detta var en följd av allvarlig trängsel på grund av en luftdropp utförd av AvaLaunch, vilket lämnade användare utan kontroll över sina medel under denna period.

Avalanche Web Wallet Stalls After Avalaunch Airdrop

Avalanche Web Web Wallet, den officiella plånboken för AVAX-kryptovalutan, upplevde ett avbrott igår som lämnade kunderna utan kontroll över sina tokens i sex timmar. Enligt officiella rapporter från status.avax.network, sidan som övervakar tillståndet för varje komponent i lavinnätverket, startade avbrottet kl 18:05 UTC, när webbplånboknoder började uppleva en kraftig uppgång i API-trafik.

Efter att vissa användare klagade över att de inte kunde se tillgångsmedel i plånboken togs det till underhållsläge kl 18: 4 UTC på grund av:

försämrad prestanda för vissa användare som har direkt åtkomst till API-noder (api.avax.network) och för användare som har åtkomst till API-noder indirekt (via wallet.avax.network).

Frågan tros ha varit orsakade av en airdrop utförd av Avalaunch, en startplatta för tokens i Avalanche-nätverket som skulle leverera XAVA (dess officiella token) till validerare och delegatorer som sätter AVAX. Teamet tillkännagav tidpunkten för airdrop-ögonblicksbilden i förväg på en mediumartikel, hat fick användarna att skynda sig på spel eller validera tokens för att också vara en del av giveawayen, härledda i dessa nummer.

I en annan kryptovalutamiljö är det inte en anledning till oro för misslyckandet med en enda plånbok, eftersom det finns en mängd alternativ för användning för att förvalta sina medel vid varje tidpunkt. Avalanche-blockchain förlitar sig emellertid endast på denna webbplånbok för att tjäna användarnas helhet, och medan vissa andra plånböcker har föreslagits finns det fortfarande inga användbara alternativ för tillfället.

Händelsen löstes den 4 maj, 02:29 UTC när plånboksteamet implementerade en fix och rullade ut den gradvis. Trots denna fix har Binance stoppat uttag för valutan i skrivande stund.

Inte den första stöten på vägen

Detta har inte varit det första problemet som påverkat Avalanche-nätverket på ett betydande sätt. Tillbaka i februari stoppades en del av nätverket praktiskt taget på grund av en tung belastning på systemen som hanterade en tvärkedjebro när Pangolin-börsen, den första decentraliserade växeln på blockchain, lanserades.

Felet utlöste en ogiltig mynt av tokens i en av kedjorna och hindrade användare från att komma åt och transakera sina pengar i mer än 30 timmar.

Vad tycker du om problemen med Avalanche Web Wallet? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link