Att göra vågor i Crypto Gaming Space – Sponsrade Bitcoin News

Att göra vågor i Crypto Gaming Space – Sponsrade Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
9
sponsrad NFT har lagt till en ny dimension i kryptoutrymmet, vilket skapar krusningar på marknaden, som inte har sett på länge. Legends of Crypto (LOC) är ett av de mest efterlängtade NFT-projekten som för närvarande befinner sig i den inledande fasen av marknadsinträngning. Legends of Crypto hoppas kunna bli ett spelekosystem för både kryptospelsgemenskapen och
loc.png


NFT har lagt till en ny dimension i kryptoutrymmet, vilket skapar krusningar på marknaden, som inte har sett på länge. Legends of Crypto (LOC) är ett av de mest efterlängtade NFT-projekten som för närvarande befinner sig i den inledande fasen av marknadsinträngning. Legends of Crypto hoppas kunna bli ett spelekosystem för både kryptospelsgemenskapen och traditionella spelare. Det utnyttjar DeFi och en DAO-styrningsmodell, vilket ger spelare ett unikt NFT-spel som gör att de kan samla, tjäna och spela.

En kort introduktion till Legends of Crypto

Kommer du ihåg de samlar- och handelskortspel som du brukade spela? Legends of Crypto är så på många sätt. Det är ett NFT-projekt som är insvept som ett samlarhandelskortspel som använder blockchain-teknik. Det tar ett unikt tillvägagångssätt med fokus på kryptoindustrin och dess framstående medlemmar och påverkare.

Spelet drivs av Ethereum och Matic blockchains. Matic driver den underliggande DeFi-ekonomin i spelet, spelkärnan och DAO-styrningsmodellen. Genom att använda Matic-nätverket kan du spela över kedjor, lägre transaktionskostnader, högre transaktionshastigheter och en bro till Ethereum blockchain. Använda Ethereum och Matic ger ökad stabilitet och effektivitet till Legends of Crypto-ekosystemet.

Spelare som äger NFT-kort kan tjäna belöningar från prispottar. Spelets förmåga att utnyttja styrning av DeFi och DAO skapar ett hållbart spelekosystem.

De olika karaktärerna i spelet är framstående medlemmar och påverkare från kryptobranschen. Varje karaktär placeras i olika kategorier, vilka är:

 • Topp blockchains
 • Bästa kryptovalutor
 • DeFi-legender
 • Kryptostäder
 • NFT-legender

Några anmärkningsvärda karaktärer i spelet är Crypto Whale Investor och Binance’s CZ.

Hur man spelar Legends of Crypto

Legends of Crypto är ganska enkelt att spela och fungerar som ett topptrumf-kortspel. Varje kort innehåller en uppsättning numeriska data och korten fördelas lika mellan spelarna. Spelarna måste vinna genom att jämföra kortens värde och trumma värdet på det motsatta kortet genom att spela ett liknande kort av högre värde.

Eftersom varje kort är från en annan kategori kan spelare välja vilken kategorikort de vill spela med – den spelare som har korten med högst värde i den aktuella kategorin är vinnaren.

Legends of Crypto har också ett inbyggt remissprogram som fungerar som ett incitament för användare att spela mer och bjuda in människor att gå med på plattformen.

$ LOCG-token

$ LOCG-token är den ursprungliga kryptovalutan i Legends of Crypto-spelet och ekosystemet. Token fungerar som det primära betalningssättet, hjälper till att fördela belöningar i spelet och fungerar som styrningstoken. Det används också för att ge spelarna incitament att fortsätta spela spelet.

Legend of Cryptos $ LOCG-token är kompatibel med både Matic och ERC-20, med utbudet begränsat till 150.000.000 tokens. Några av användningsfallet för $ LOCG-token är:

 • Legends of Crypto försöker uppmuntra spelare att delta och spela spelet så mycket de kan genom att anta en pay-for-play-modell. Tanken bakom den är enkel – ju mer du spelar spelet desto mer $ LOCG får du.
 • När en spelare köper NFT-kort eller kortlekar från Legends of Crypto-marknaden får de tillbakaslag i form av $ LOCG.
 • Spelare kan sätta sina $ LOCG-tokens i stakingpooler och motta NFT-luftdroppar i gengäld.
 • $ LOCG-token fungerar också som ett styrningstoken, vilket ger tokeninnehavare befogenhet att rösta om speländringar, föreslå ändringar i spelet och be om nya funktioner och kortutgåvor. Vissa $ LOCG-tokeninnehavare, om de äger nog av tokens, kan också utses till DAO LOC-rådet.
 • $ LOCG-token ger innehavare möjlighet att ändra funktioner i några av de sällsynta NFT-korten.
 • Spelare som betalar med $ LOCG-token kan få rabatt på kortlekar och NFT-kort.

Spel och funktioner

Spelare kan välja mellan karaktärer i spelet, som alla är lätt att känna igen om de är bekanta med kryptoindustrin. De karaktärer som teamet har valt är utformade för att framkalla kännedom bland spelarna och driva spelare att köpa fler NFT-kort.

Spelet har sex olika kriterier, var och en av dem har tilldelat poäng på en skala från 1-100. Kriterierna är innovation, utvecklingsfärdigheter, nätverk, gemenskap, påverkan och inflytande. Spelare väljer kategorier under spelet, med den spelare som får flest kort i den valda kategorin vinner spelet.

Eftersom Legends of Crypto är ett multiplayer-spel behöver du minst två och högst sex spelare för att spela spelet. Spelare kan sätta sina NFT-skivor och tjäna krypto, eller använda sina $ LOCG-token och odla sällsynta NFT-skivor.

Varje NFT har sin unika design och sällsynthet. Spelare kan byta dem på LOC eller marknadsplatser från tredje part som Open-Sea.

Teamet bakom Legends of Crypto

Legends of Crypto-teamet har erfarenhet och är extremt passionerad för kryptomiljön och blockchain-tekniken. Hjärnorna bakom Legends of Crypto är Mik Mironov, Lise Lefebvre och Mathew Sayed.

De stöds av ett rådgivande team som ger en stor erfarenhet av NFT, blockchain-teknik och spel.

Teamet på Legends of Crypto hoppas kunna skapa ett spelekosystem som är decentraliserat och fördelaktigt för spelgemenskapen i stort. Teamet tror att de partnerskap de har främjat och de unika produktutbuden kommer att öka populariteten för Legends of Crypto, vilket ger spelet en betydande boost.

Med laget som har en tydlig färdplan för 2021 och spelets unika spel är Legends of Crypto redo att skapa ett ekosystem som drivs av tillväxten av NFT. Legends of Crypto är verkligen ett spel som du bör hålla koll på om du gillar NFT-rymden.

Den privata investeringsrundan leddes av de bästa blockchain-riskkapitalföretagen LD Capital, SL2, Signum Capital, NGC och Moonwhale Ventures.


Detta är ett sponsrat inlägg. Lär dig hur du når vår publik här. Läs ansvarsfriskrivning nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link