ATOM, RSR och NANO: Teknisk analys för 24 februari

ATOM, RSR och NANO: Teknisk analys för 24 februari

Köpa Bitcoins
februari 25, 2021 by Bitcoinera
9
Cosmos (ATOM) har studsat på en viktig Fib retracement-nivå, men dess rörelse saknar någon handelsstruktur. Reserve Rights (RSR) har sjunkit under supportområdet $ 0,048, och det måste återkrava detta för att trenden ska förbli hausse. NANO (NANO) har återgått till den föregående breakout-nivån på $ 5 och håller på att studsa. Cosmos (ATOM) ATOM har
BIC_atom_cosmos.jpg.optimal.jpg


Cosmos (ATOM) har studsat på en viktig Fib retracement-nivå, men dess rörelse saknar någon handelsstruktur.

Reserve Rights (RSR) har sjunkit under supportområdet $ 0,048, och det måste återkrava detta för att trenden ska förbli hausse.

NANO (NANO) har återgått till den föregående breakout-nivån på $ 5 och håller på att studsa.

Cosmos (ATOM)

ATOM har fallit sedan det nådde ett högsta värde på 26,50 dollar den 16 februari. Nedgången accelererade den 22 februari och ATOM nådde ett lägsta värde på 15,10 dollar nästa dag.

ATOM har dock studsat sedan den låga och skapat en mycket lång nedre veke. Avvisningen inträffade precis vid 0,5 Fib retracement-nivån vid $ 16,50, ett område som sannolikt kommer att fungera som stöd.

Riktningen på trenden är dock oklar på grund av motstridiga tecken från tekniska indikatorer. Medan RSI har passerat under 70 har det också bildat dold hausseartad divergens. MACD är fortfarande positiv, men den stokastiska oscillatorn är mycket nära att göra ett baisseartat kors.

ATOM-diagram av TradingView

Korttidsdiagrammet visar att ATOM fortfarande följer en fallande motståndslinje. Trenden är baissär tills den bryter ut härifrån.

Eftersom ATOM är på en högsta nivå krävs användning av en extern fib retracement för att bestämma toppen av den efterföljande rörelsen om ATOM skulle bryta ut. Att göra det ger oss ett potentiellt mål på $ 33.

ATOM-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • ATOM följer en fallande motståndslinje
  • Det finns support på $ 16,50.

Reserveringsrättigheter (RSR)

Det dagliga diagrammet visar att RSR har sjunkit sedan det nådde en topp på $ 0,078 den 13 februari.

RSR har misslyckats med att studsa på $ 0,048-området, som tidigare fungerade som motstånd och sannolikt skulle fungera som stöd. Tvärtom föll RSR hela vägen till nästa support på $ 0,035 innan den studsade. Återkravet av $ 0,048-handtaget är obligatoriskt för att trenden ska bli hausse.

De tekniska indikatorerna är dock baisse, vilket framgår av RSI-korset under 50, det baisseartade MACD-histogrammet och det potentiella baisseartade korset i den stokastiska oscillatorn.

RSR-diagram av TradingView

Korttidsdiagrammet visar att RSR också följer en fallande motståndslinje, som sammanfaller med det mindre motståndsområdet för $ 0,054.

Trots hausseartade tekniska indikatorer är trenden baissär tills RSR lyckas bryta ut över denna linje.

RSR-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • RSR har fallit under $ 0,048-området.
  • RSR följer en fallande motståndslinje.

Nano (NANO)

Det veckovisa diagrammet visar att NANO handlar inom ett långsiktigt intervall mellan $ 3,50 och $ 9, efter att ha gjort det sedan mars 2018.

Efter att ha brutit ut från motståndsområdet $ 3,50 i början av året återupptog NANO sitt uppåtgående rörelse men misslyckades med att nå motståndsområdet på $ 9 och har minskat under hela veckan.

Trots bakslaget är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse, vilket framgår av det hausseartade korset i den stokastiska oscillatorn som stöder den uppåtgående rörelsen.

NANO-diagram av TradingView

Utsikterna från den dagliga tidsramen stämmer överens med veckans.

NANO har återvänt för att validera $ 5-området efter att ha brutit ut ovanför det. Så länge NANO handlar över denna nivå bör den fortsätta att röra sig uppåt och gradvis nå det tidigare beskrivna motståndsområdet till $ 9.

Medan indikatorerna visar en förlust av styrka är de fortfarande hausse.

NANO-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • NANO har studsat på supportområdet på $ 5.
  • Varje vecka och dagliga tekniska indikatorer är hausse.

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link