Antagande av kryptovaluta passerar ytterligare en milstolpe som överträffar 100 miljoner användare – Emerging Markets Bitcoin News

Antagande av kryptovaluta passerar ytterligare en milstolpe som överträffar 100 miljoner användare – Emerging Markets Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 25, 2021 by Bitcoinera
8
Enligt en ny studie utförd av Crypto.com har det totala antalet globala kryptovalutanvändare översteg 100 miljoner för första gången någonsin. Studien, som mätte kryptovalutamarknadens storlek med hjälp av onchain-mätvärden, undersökningsanalys och interna data, registrerade 106 miljoner kryptovalutanvändare i januari 2021. Januari Bitcoin Rally ackumulerade en 15,7% hopp i globala användare Jämfört med december 2020 motsvarar
100m.png


Enligt en ny studie utförd av Crypto.com har det totala antalet globala kryptovalutanvändare översteg 100 miljoner för första gången någonsin. Studien, som mätte kryptovalutamarknadens storlek med hjälp av onchain-mätvärden, undersökningsanalys och interna data, registrerade 106 miljoner kryptovalutanvändare i januari 2021.

Januari Bitcoin Rally ackumulerade en 15,7% hopp i globala användare

Jämfört med december 2020 motsvarar de 106 miljoner användarna en ökning med 15,7% på bara en månad. Vad driver tillväxten på kryptomarknaden? Enligt Crypto.coms forskning kommer det ner på bitcoin-antagandet.

Eric Anziani, Crypto.com COO hade detta att säga till Bitcoin.com angående forskningsresultaten:

Vår studie förbättrar tidigare använda metoder för att hitta en tydlig trend av växande kryptovalutaägande. Eftersom fler företag och handlare antar kryptovalutor som en tillgång och betalningsmedel förväntar vi oss att 2021 blir ett bannerår för kryptomassadoption, vilket kommer oss allt närmare vår vision om ‘Cryptocurrency in Every Wallet’.

Bitcoin slog igenom sin tidigare rekordhöga nivå och pressade sitt börsvärde över $ 1 biljon dollar. Tillväxten visar inga uppenbara tecken på att sakta ner antingen när känslan kring kryptovaluta ökar, särskilt eftersom JP Morgan och BNY Mellon kommer att börja erbjuda digitala betalningsmetoder. Inte ens två hela månader in i året ännu, investerare staplar tio-siffriga siffror i bitcoin. Tesla köpte $ 1,5 miljarder dollar i början av februari, och investeringswebbplatsen Motley Fool tillkännagav en investering på 5 miljoner dollar bara en vecka senare.

Antagande av kryptovaluta passerar ytterligare en milstolpe som överträffar 100 miljoner användare

Bitcoin är inte det enda som driver efterfrågan på kryptovaluta. Flera andra faktorer spelar också. Crypto.coms forskning tillskriver denna snabba uppgång till tillväxten på den decentraliserade finansmarknaden (defi), möjligheten att köpa, sälja och hålla kryptovaluta genom Paypal, och den institutionella antagandet av kryptovaluta lockar nya kryptoanvändare varje dag.

Defi Momentum växer

Defi-marknadens momentum är betydande med tanke på den ökade efterfrågan på ethereum och andra altcoins som Binances BNB. Det totala börsvärdet för mynt som är låsta i defi har vuxit från 690 miljoner dollar till över 11,7 miljarder dollar, ett betydande antal som uppmuntrar nya investerare att komma in på marknaden.

Enligt Crypto.coms forskning var ETHs tillväxttakt högre än BTC i november och december 2020. BTC: s unika användare växte med 1,5% i november jämfört med ETHs 2,8% tillväxt. I december var ETH: s förändring nästan dubbelt så stor som BTC: 2,8% jämfört med 1,2%.

Hur exakt är alla dessa siffror? Totalt 24 utbyten inkluderades i forskningen, och även om Crypto.com har uppdaterat och förbättrat sin metodik sedan den senaste rapporten, medger den att dessa siffror kan vara föremål för några små försiktighetsåtgärder.

Hur lång tid tror du att det nu tar att nå 200 miljoner användare? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Crypto.com Research,

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link