Anonym Dogecoin-innehavare donerar vinster till ett hundskydd i Florida – Altcoins Bitcoin News

Anonym Dogecoin-innehavare donerar vinster till ett hundskydd i Florida – Altcoins Bitcoin News

Bitcoin Värde
april 22, 2021 by Bitcoinera
6
Under de senaste dagarna har den populära meme-baserade kryptovalutan bevittnat vilda rörelser över hela linjen, går upp och ner. En anonym kvinna som innehar dogecoin och tjänade på den senaste rekordhöga tiden (0,44 $) gjorde en filantropisk manöver till förmån för hundar. Kvinnan lämnade ett “Dogecoin” -meddelande som anledningen till donationen Enligt Fox 6 donerade
anonymous-dogecoin-holder-donates-its-profits-to-a-dog-shelter-in-florida.jpeg


Under de senaste dagarna har den populära meme-baserade kryptovalutan bevittnat vilda rörelser över hela linjen, går upp och ner. En anonym kvinna som innehar dogecoin och tjänade på den senaste rekordhöga tiden (0,44 $) gjorde en filantropisk manöver till förmån för hundar.

Kvinnan lämnade ett “Dogecoin” -meddelande som anledningen till donationen

Enligt Fox 6 donerade kvinnan sina vinster genom att hålla det hundinspirerade myntet Shiba Inu till ett hundskydd i Daytona Beach, Florida. Halifax Humane Society administrerar anläggningen.

Barry Kukes, uppsökande chef för Halifax Humane Society, sa att dogecoininnehavaren anlände till helgen förra helgen, och hon betalade bara för alla adopsionsavgifter för hundarna.

Han klargör att även om hon inte donerade sin dogecoin (DOGE) direkt, var han medveten om att hon gjorde en donation relaterad till meme-token eftersom kvinnan lämnade ett meddelande som säger “dogecoin.”

Kukes kommenterade donationen:

I grund och botten hade hon gjort en väldigt klok investering i någon kryptovaluta och hade en storm och sa att det förändrade hennes liv att hon ville göra något trevligt.

Dessutom berömde representanten för Halifax Humane Society tidpunkten för donationen, eftersom de räddade 42 hundar från en hundkämparring i staden. Fortfarande berättade Kukes för Fox8 att donationen endast täcker adoptionsavgifter för hundar som är redo att adopteras i skyddet.

Skyddets uppsökande avslöjade inte det belopp som donerats av den anonyma kvinnan. Men som Bitcoin.com nyligen rapporterade, steg dogecoin-priserna 18 299% på ett år och hoppade förra fredagen till högsta $ 0,44.

DOGE klättrade 18,299% på bara 12 månader

Den memebaserade digitala tillgången har också fått mycket uppmärksamhet från kändisar och företag som Slim Jim, den berömda nötkötttillverkaren.

Dessutom, som vanligt, twittrade Teslas VD Elon Musk den 15 april om DOGE än en gång.

Han delade ett meme och sa: “Doge Barking at the Moon.” Därefter började dogecoin-priserna stiga obevekligt efter den tweetet.

När det gäller pressen svänger DOGE-priserna runt $ 0,2914-nivån, en nedgång på -4,60%, med ett börsvärde på $ 37,68B, enligt data från market.Bitcoin.com.

Vilka är dina tankar om den här historien om en dogecoin-donation till ett hundskydd? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link