Amerikas äldsta vinbutik accepterar nu Crypto, inklusive DOGE

Amerikas äldsta vinbutik accepterar nu Crypto, inklusive DOGE

Köpa Bitcoins
april 26, 2021 by Bitcoinera
4
Den legendariska vinbutiken, Acker, gör historia igen, efter att ha meddelat att deras auktioner nu accepterar kryptovalutor. En annan dag och ett annat stort namn i alkoholbranschen är att doppa tårna i kryptovalutaindustrin. Acker, den äldsta vinbutiken i USA, är den senaste som meddelar att auktioner nu accepterar kryptovaluta som betalning. Acker grundades 1820 och
BIC_crypto_blockchain_wine.jpg.optimal.jpgDen legendariska vinbutiken, Acker, gör historia igen, efter att ha meddelat att deras auktioner nu accepterar kryptovalutor.

En annan dag och ett annat stort namn i alkoholbranschen är att doppa tårna i kryptovalutaindustrin. Acker, den äldsta vinbutiken i USA, är den senaste som meddelar att auktioner nu accepterar kryptovaluta som betalning.

Acker grundades 1820 och har också det största auktionshuset för sällsynta och fina viner i Nordamerika. För auktionshuset Acker är detta ett annat i en lång rad rekordbrytande och historiska förstegångar inom finvinbranschen.

När det gäller digitala valutor

Nu går Acker över i digital valuta efter 1,3 miljarder dollar i försäljning förra året.

Acker-ordförande, John Kapon, sa att ”kryptovalutor inte längre är en passande modefluga, och som ett av de äldsta licensierade företagen i Amerika är Acker stolt över att acceptera denna nya betalningsform när vi fortsätter att utvecklas under vårt tredje århundrade som en företag.” Kapon tillade vidare:

”Kryptovaluta är här för att stanna, och vi är glada att kunna erbjuda dessa ytterligare betalningsalternativ i denna ständigt föränderliga och skiftande värld. Vi ser fram emot att växa vårt redan robusta nätverk av vinälskare och snart göra mer spännande meddelanden i det digitala rummet. ”

Huset skapade stora nyheter 2008, när det gjorde sin första försäljning i Asien, efter att marknaden befriades från oöverkomliga priser på alkohol. Försäljningen netto över 8 miljoner dollar och cementerade deras position på vinmarknaden.

Deras abborre på toppen av berget blev ännu mer solid, efter att ha blivit det första vinauktionsföretaget som nådde 100 miljoner dollar i intäkter. Företaget passerade också tröskelvärdena på 1 miljard dollar i auktionsintäkter 2018.

Samarbete med BitPay

Övergången till kryptovaluta kommer att möjliggöras genom att använda kryptobetalningsprocessorn BitPay. BitPay kommer att ta emot betalningar på auktionshusets vägnar och sedan konvertera dem till platta valutor.

Acker uppgav att de först skulle acceptera bitcoin (BTC), ethereum (ETH), bitcoin cash (BCH) och dogecoin (DOGE). Stallmynt som BUSD, Gemini Dollar (GUSD) och PAX accepteras också för auktioner.

Under tiden är Acker inte det första alkoholmärket som flyttar in på marknaden. Förra veckan meddelade Irish Whisky Company Kinsale Spirits att en sällsynt vinauktion skulle hållas.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link