Algorand går grönt med koldioxidnegativt nätverk

Algorand går grönt med koldioxidnegativt nätverk

Köpa Bitcoins
april 24, 2021 by Bitcoinera
4
Algorand, ett ledande blockchain-teknikföretag som syftar till att utforma den mest effektiva och grönaste blockchain på marknaden, har nyligen lovat sitt ledarskap och engagemang för miljön genom att tillkännage sin helt koldioxidneutrala blockchain. Algorand samarbetar med ClimateTrade, en ledande specialist inom koldioxidutsläpp och spårbarhet som använder blockchainbaserade lösningar för att öka effektiviteten hos globala företag
xels.png


Algorand, ett ledande blockchain-teknikföretag som syftar till att utforma den mest effektiva och grönaste blockchain på marknaden, har nyligen lovat sitt ledarskap och engagemang för miljön genom att tillkännage sin helt koldioxidneutrala blockchain.

Algorand samarbetar med ClimateTrade, en ledande specialist inom koldioxidutsläpp och spårbarhet som använder blockchainbaserade lösningar för att öka effektiviteten hos globala företag när de arbetar för att förbättra hållbarheten.

För att säkerställa att nätverket blir koldioxidnegativt använder Algorand och ClimateTrade ett hållbarhetsorakel för att notera Algorands koldioxidavtryck i kedjan för varje uppsättning antal block. Genom att använda sina avancerade smarta kontrakt kommer Algorand att låsa motsvarande mängd koldioxidkredit som en Algorand Standard Asset (ASA) i en grön stat, vilket säkerställer att protokollet förblir koldioxidnegativt.

Fler organisationer – inklusive ClimateTrade, PlanetWatch och GlobalCarbon Holding – antar Algorand på grund av att företaget är lika dedikerat till att förbättra hållbarheten som dem.

Source link