ADA, YFI, XMR – Teknisk analys för 17 februari 2021

ADA, YFI, XMR – Teknisk analys för 17 februari 2021

Köpa Bitcoins
februari 17, 2021 by Bitcoinera
13
Priset på Yearn.Finance (YFI) har studsat på ett viktigt stödområde och är på väg mot ett nytt högt pris. Både Cardano (ADA) och Monero (XMR) står inför viktiga långsiktiga motståndsnivåer. Prisåtgärden för den senare verkar mer hausseartad, vilket gör ett breakout mer troligt. Cardano (ADA) ADA har ökat snabbt sedan början av februari när det
BIC_altcoin_rise_again_binance.jpg.optimal.jpg


Priset på Yearn.Finance (YFI) har studsat på ett viktigt stödområde och är på väg mot ett nytt högt pris.

Både Cardano (ADA) och Monero (XMR) står inför viktiga långsiktiga motståndsnivåer. Prisåtgärden för den senare verkar mer hausseartad, vilket gör ett breakout mer troligt.

Cardano (ADA)

ADA har ökat snabbt sedan början av februari när det handlades till 0,33 dollar. För närvarande handlas den till 0,86 dollar efter att ha nått högst 1,02 dollar den 10 februari.

Misslyckandet med att röra sig över $ 0,87 är särskilt viktigt eftersom området är 0.618 Fib retracement-nivån som mäter från det höga priset på $ 1,41.

Om ADA lyckas flytta sig över det finns det praktiskt taget inget motstånd förrän det ovan nämnda höga priset.

MACD, RSI och Stokastisk oscillator ökar. Den senare har precis gjort ett hausseartat kors.

Därför är det troligt att ADA så småningom bryter ut över denna nivå och fortsätter mot ett nytt högt pris.

ADA-diagram av TradingView

Det två timmar långa diagrammet visar att ADA följer en fallande motståndslinje och har gjort det sedan den nådde den ovan nämnda $ 1.02 höga.

Även om tekniska indikatorer är hausse, vilket framgår av den positiva MACD och RSI-korset över 50, kan vi inte överväga trenden hausse förrän ADA bryter ut ovanför denna motståndslinje.

ADA-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • Cardano följer en kortsiktig fallande motståndslinje.
  • Det finns långvarigt motstånd på $ 0,87.

Yearn Finance (YFI)

YFI nådde ett heltidspris på $ 52880 den 12 februari men har minskat sedan dess.

Efter höjden återvände YFI till den tidigare breakout-nivån på $ 39 500, validerade den som stöd och har gått uppåt sedan dess.

Trots att de har förlorat fart är de tekniska indikatorerna fortfarande hausse. De föreslår att YFI sannolikt kommer att öka, så länge det handlas över supportområdet $ 39 500.

YFI-diagram av TradingView

Vågantalet antyder att YFI befinner sig i en förlängd våg tre (vit) av en hausseartad impuls som började i november 2020.

Det är troligt att YFI har slutfört en 1-2 / 1-2 vågformation, därav den utökade vågen tre.

Ett möjligt mål för toppen av den aktuella uppåtgående rörelsen ligger på $ 66,185, som hittades med hjälp av 1.61 extern Fib retracement av den tidigare nedåtgående rörelsen.

Undervågsantalet visas i orange.

YFI-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • YFI har studsat på supportområdet $ 39 500.
  • Det finns motstånd på $ 66,150.

Monero (XMR)

Veckodiagrammet visar att XMR har ökat snabbt de senaste två veckorna. Men det kämpar för närvarande att flytta sig över motståndsområdet på $ 250. Detta är 0,5 Fib retracement-nivån för hela nedåtgående rörelse, mätt från det höga priset på 477 $.

Om det lyckas med att flytta sig över detta område skulle XMR troligen hitta motstånd vid $ 380 (0,786 Fib retracement och horisontellt motståndsområde).

Trots avsaknaden av ett hausseartat kors i den stokastiska oscillatorn är tekniska indikatorer fortfarande hausse, vilket stöder breakout-möjligheten.

XMR-diagram av TradingView

Två-timmarsdiagrammet stöder denna möjlighet. Diagrammet visar ett genombrott från en symmetrisk triangel som återvinner det tidigare mindre motståndsområdet till $ 244.

Därför förväntas XMR flytta sig över det långsiktiga $ 250-området och gradvis öka mot $ 380.

XMR-diagram av TradingView

Höjdpunkter

  • XMR har brutit ut från en kortvarig symmetrisk triangel.
  • Det möter motstånd på $ 250.

För BeInCryptos senaste Bitcoin (BTC) analys, klicka här

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link