99Bitcoins tar över “Dead Coins” -projektet för att bli kryptovalutatävlare

99Bitcoins tar över “Dead Coins” -projektet för att bli kryptovalutatävlare

Köpa Bitcoins
februari 17, 2021 by Bitcoinera
12
Singapore, Singapore, 17 februari 2021, // ChainWire // 99Bitcoins, en utbildningswebbplats som håller en lista över Bitcoin nekrologer gjord av media, har också tagit över Dead Coins-projektet. Detta drag kronar effektivt 99Bitcoins som “Cryptoverse-begreppet”. Deadcoins.com grundades i slutet av 2017 för att dokumentera dödsfallet av tusentals altcoins som dök upp under den dåvarande kryptovalutamanien. Tanken
Deadcoins_1613567364sRnNKKdFK6.jpg.optimal.jpg


Singapore, Singapore, 17 februari 2021, // ChainWire //

99Bitcoins, en utbildningswebbplats som håller en lista över Bitcoin nekrologer gjord av media, har också tagit över Dead Coins-projektet. Detta drag kronar effektivt 99Bitcoins som “Cryptoverse-begreppet”.

Deadcoins.com grundades i slutet av 2017 för att dokumentera dödsfallet av tusentals altcoins som dök upp under den dåvarande kryptovalutamanien. Tanken var enkel – skapa en lista över mynt som har upphört att existera efter att hype dog ut.

Ett mynt kan bli “dött” på grund av en rad olika anledningar, till exempel att dess utveckling stoppas, att ingen har någon som använder eller handlar med den, utsätts för bluff och mer. Medan projektet ursprungligen bara underhölls av dess grundare, outsourcades det senare till kryptovalutasamhället som fick lägga till sina egna döda mynt.

”Jag tycker att döda myntprojektet är en lysande idé som behöver lite polering” säger Ofir Beigel, ägare och grundare av 99Bitcoins. ”Det faktum att vem som helst själv kan lägga till ett dött mynt gjorde listan över mynt mycket felaktig. Vi har spenderat dagar på att gå igenom hela listan och siktat ut alla mynt som begravdes levande, så att säga. Till exempel, Bitcoin, Tron, Dogecoin och Tether är bara några av de mynt som listades när vi tog över projektet. ”

“Jag tror att samhället ibland misstänker ett shitcoin för ett dött mynt.” Ofir tillägger ”Vi har infört tydliga dödsindikatorer så det skulle vara lätt för oss att avgöra om ett mynt verkligen är dött eller inte. På det här sättet använder vi fortfarande gemenskapens input, men vi ser till att det går igenom ett annat filter för att verifiera inlämningens noggrannhet ”.

I framtiden planeras projektet att automatiskt lägga till mynt i listan genom att använda API: er för att indexera webbplatser som CoinGecko och CoinMarketCap. Med den senaste ökningen på kryptovalutamarknaden verkar det bara logiskt att många nya inlämningar kommer sin väg när hype dör.

Kontakter

vd

  • Zsofia Elek
  • 99 mynt LTD
  • zsofia@99bitcoins.com

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link