3iQ lanserar Bitcoin ETF – BeInCrypto

3iQ lanserar Bitcoin ETF – BeInCrypto

Köpa Bitcoins
april 19, 2021 by Bitcoinera
20
3iQ Corp. tillkännagav lanseringen av sin 3iQ CoinShares ETF. Kanadas största digitala kapitalförvaltare har mer än 2,5 miljarder CAD (1,99 miljarder USD) i tillgångar som förvaltas. 3iQ avslutade sitt första erbjudande av Bitcoin ETF-enheter, som började handlas på Toronto Stock Exchange idag. I CAD handlas ETF under symbolen “BTCQ”, medan den i USD handlas under
bic_BTC_ETF.jpg.optimal.jpg3iQ Corp. tillkännagav lanseringen av sin 3iQ CoinShares ETF. Kanadas största digitala kapitalförvaltare har mer än 2,5 miljarder CAD (1,99 miljarder USD) i tillgångar som förvaltas.

3iQ avslutade sitt första erbjudande av Bitcoin ETF-enheter, som började handlas på Toronto Stock Exchange idag. I CAD handlas ETF under symbolen “BTCQ”, medan den i USD handlas under symbolen “BTCQ.U.”

“Idag är ännu en milstolpe för 3iQ-teamet, bitcoinentusiaster och investerare över hela Kanada”, säger Fred Pye, ordförande och VD för 3iQ. Han sade vidare:

“Vi är stolta över att lägga till 3iQ CoinShares Bitcoin ETF till våra erbjudanden och särskilt att samarbeta med CoinShares.”

3iQ meddelade att Bitcoin ETF: s förvaltningsavgift skulle vara 1%. Den digitala kapitalförvaltaren vill hålla ETF: s Management Expense Ratio (MER) under 1,25%. Den har för avsikt att göra detta genom att initialt ta upp andra kostnader över 0,25%.

Detta blir dock lägre om de totala kostnaderna sjunker under 1,25%. Detta skulle göra att 3iQs Bitcoin ETF har den lägsta publicerade MER av någon offentligt erbjuden Bitcoin ETF i Kanada.

Bitcoin-ETF: er

3iQ sa att investeringsmålen för sin bitcoin-ETF var dubbla. Den första är att ge innehavare exponering för bitcoin och de dagliga prisrörelserna för dollarpriset på bitcoin. Det andra är naturligtvis möjligheten till långsiktig kapitalökning.

Värdepappersföretag har försökt erbjuda bitcoin-ETF i USA under en tid. Gråskalainvesteringar har uppgett att ETF: er är slutmålet för livscykeln för deras kryptovalutainvesteringsfonder. År 2019 ansökte Cboe framgångsrikt med SEC för att lista aktier i VanEck SolidX Bitcoin Trust.

Cboe är ett av flera värdepappersföretag som lämnar in nya förslag till SEC för att erbjuda en Bitcoin ETF. Fidelity Investments och Goldman Sachs har också gjort liknande anmälningar till SEC.

SEC-kommissionär Hestor Peirce anser att det är förfluten tid för tillsynsmyndigheten att tillåta en bitcoin-ETF i USA. Hon säger att att försena det berövar intresserade investerare säkrare, reglerad exponering för kryptovalutor och kan få dem att söka det någon annanstans.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.Source link