177 år gammal schweizisk bank Bordier som erbjuder Bitcoin och andra Crypto Trading Services – Finance Bitcoin News

177 år gammal schweizisk bank Bordier som erbjuder Bitcoin och andra Crypto Trading Services – Finance Bitcoin News

Bitcoin Värde
februari 26, 2021 by Bitcoinera
8
En 177-årig bank i Schweiz har möjliggjort kryptovalutahandel inom sina tjänster, med förväntningar att expandera. Bordier & Cie SCmA lade till bitcoin och andra kryptor i sin lista över tjänster genom att samarbeta med en välkänd inhemsk kryptospelare. Bordier-kunder kan också köpa och hålla andra kryptor Enligt tillkännagivandet hävdade den schweiziska banken, grundad 1844, att
177-year-old-swiss-bank-bordier-to-offer-bitcoin-and-other-cryptocurrencies-trading-services.jpg


En 177-årig bank i Schweiz har möjliggjort kryptovalutahandel inom sina tjänster, med förväntningar att expandera. Bordier & Cie SCmA lade till bitcoin och andra kryptor i sin lista över tjänster genom att samarbeta med en välkänd inhemsk kryptospelare.

Bordier-kunder kan också köpa och hålla andra kryptor

Enligt tillkännagivandet hävdade den schweiziska banken, grundad 1844, att en ökad efterfrågan från deras kunder uppmuntrade dem att inkludera kryptovalutor. Bordier & Cie SCmA-ledning anser att de behövde diversifiera till “alternativa tillgångsslag som digitala tillgångar.”

Bordier samarbetade med Sygnum Bank, en av de första schweiziska kryptobankerna, för att stödja infrastrukturhanteringen bakom kryptos erbjudande. Det inkluderar förvaring av privata nycklar för att kontrollera åtkomst till kryptovalutorna och ansluta till likviditetsleverantörer.

Med den nya tjänsten kommer Bordiers kunder att kunna köpa, handla och hålla digitala tillgångar som bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), bitcoin cash (BCH) och tezos (XTZ). Bankinstitutet strävar dock efter att utöka erbjudandet ytterligare.

Bitcoin är det “nya digitala guldet”

Mathias Imbach, koncernchef för Sygnum Bank, kommenterade de konsekvenser som tillkännagivandet har för den nuvarande finansiella miljön:

Bordier fortsätter sin 177-åriga tradition av att skydda kundernas förmögenhet för framtida generationer genom att erbjuda nästa generation tillgångar till sina kunder. Bordiers tidlösa värden och Sygnum Banks vision för Future Finance är en kraftfull kombination i det föränderliga finansiella landskapet.

Bordier & Cie SCmA berömde det totala kryptomarknadsvärdet under tillkännagivandet, vilket ökade nästan fyrfaldigt 2020. Den schweiziska banken tillade också:

I portföljsammanhang gör kryptovalutor med hög tillväxt och låg korrelation till traditionella tillgångar dem till ett kraftfullt verktyg för att öka diversifieringen och uppnå överlägsen riskjusterad avkastning. I synnerhet Bitcoin, som många ser som det nya ”digitala guldet” på grund av dess förmåga att säkra mot inflationstrycket, har sett stark institutionell antagande som en alternativ investering.

Vad tycker du om detta tillkännagivande från Schweiz? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande om att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link