S&P lanserar index för Bitcoin, Ethereum och ‘Crypto Mega Cap’ – Marknader och priser Bitcoin News

S&P lanserar index för Bitcoin, Ethereum och ‘Crypto Mega Cap’ – Marknader och priser Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 4, 2021 by Bitcoinera
5
S&P Global, moderbolaget till S&P Dow Jones Indices, har lanserat tre kryptovalutaindex. En spårar bitcoinens prestanda, en annan spårar eterums prestanda och den tredje mäter prestandan för både bitcoin och eter. 3 Crypto-index lanserade av S&P Global S&P Global, moderbolaget till S&P Dow Jones Indices LLC, lanserade “The S&P Digital Market Index” på måndag. Indexserien
indices.jpg


S&P Global, moderbolaget till S&P Dow Jones Indices, har lanserat tre kryptovalutaindex. En spårar bitcoinens prestanda, en annan spårar eterums prestanda och den tredje mäter prestandan för både bitcoin och eter.

3 Crypto-index lanserade av S&P Global

S&P Global, moderbolaget till S&P Dow Jones Indices LLC, lanserade “The S&P Digital Market Index” på måndag.

Indexserien inkluderar S&P Bitcoin Index, S&P Ethereum Index och S&P Crypto Mega Cap Index. Tickersymbolerna för de tre är SPBTC, SPETH respektive SPCMC. Det senare “mäter prestanda för bitcoin och eterum”, detaljerade företaget.

Tre kryptoindex lanserade av S&P Global. Källa: S&P Global

Företaget förklarade att “Indexen syftar till att skapa transparens för den växande kryptovalutamarknaden”, och utarbetar:

Dessa index är utformade för att mäta prestanda för ett urval av digitala tillgångar (kryptotillgångar) noterade på erkända, öppna börser som uppfyller minimikriterierna för likviditet och börsvärde.

Indexen använder Lukka Inc., en kryptodataleverantör, som datakälla för prissättning och referensdata för digital tillgång via referensdata Lukka Prime och Lukka.

S&P Global säger att kryptovalutor har blivit vanliga och verkar vara här för att stanna, eftersom fler företag erbjuder kryptotjänster och adoption växer över hela världen. Samtidigt tror en S & P-analytiker att bitcoins uppgång påminner om den amerikanska guldhoppet.

Vad tycker du om att S&P lanserar kryptoindex? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller begärande av ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link