Cornix Inställningar Binance Terminer

MYC Signaler: Binance Terminer Cornix Inställningar Guide

Om du läser denna guide, det innebär att du har troligen köpt ett abonnemang med signal provider, MYC Signaler.

Alla MYC-Signaler som stöds av crypto-auto-handel bot, Cornix, och i denna guide kommer vi att gå igenom exakt Cornix inställningar som du behöver för att maximera din avkastning med sina signaler. I denna guide, förväntar sig att hitta information som:

För det första rekommenderar vi att du läser nedan guider i den ordning som de är listade:

  1. Binance Terminer: Ultimate Guide (se till att du skapar dig Binance Futures konto först)

Innan du läser guide #2, du måste lära dig att generera API-nycklarhär är hur man gör det:

Logga in på Binance, och du kommer se bild nedan

API Förvaltning > > skapa och ge din API-nyckel ett namn (t ex Cornix)

du kommer att se bilden nedan(minus röda linjer!):

Se till att ‘aktivera framtid” är ikryssad! du kommer att behöva att först klicka på ‘redigera begränsningar” för att att kryssa i ‘aktivera framtid” box.

Se också till att: göra det möjligt för handel, läsa, och fritt är markerat.

Det är viktigt att du gör din Binance Futures konto INNAN du skapar din API-nycklar

2. Cornix Handel Bot Guide

Efter att ha arbetat igenom den information som ovan, är det dags att optimera din Cornix inställningar. låt oss gå rakt in i den.

Vi kommer att konfigurera:

  • Belopp per handel
  • Marginal/Leverage

för att få till handel konfigurationer (från hemsidan):

Välj: Bot Konfiguration > Trading > Binance Terminer

Efter att du bör sedan se en skärm nedan (du kanske måste rulla ner för att se alternativ nedan):

Ange belopp per handel

Detta är den första sak som du behöver göra så fort du har blivit antagen till MYC Signaler grupp. Det belopp per handel är helt enkelt mängden av BTC du vill satsa per handel. Vi brukar rekommendera att hålla sig med belopp per handel i motsats till en del av din portfölj, så att du vet exakt hur mycket du kan lägga till en handel som varje gång.

För att ställa in det belopp per handel: Belopp per handel > Fast BTC Belopp

Du bör se skärmbilden nedan:

Här kan du välja vilket belopp per KUND som du vill använda per handeln, t ex 0.01 BTC eller 0.02 BTC. Om du vill använda ett värde som inte är ett alternativ kan du också bara typ i summan i det telegram chatta med och tryck på skicka.

När följande signaler om att en ny grupp för första gången, rekommenderar vi alltid att använda om 5% av din portfölj. Så om du till exempel har jag 1 BTC på Binance Terminer, skulle jag ställa mina belopp per handel 0,05 BTC.

Anledningen till att vi rekommenderar att du anger ett lågt belopp per handel början är att se till att den signal provider är tillförlitliga, och kan ge konsekventa resultat. När du är säker på att du är med en leverantör som vet vad de gör, sedan kan du öka mängden säga 10% av din portfölj.

Nu bara för att du har valt ditt belopp per handel, betyder inte att förändringen har gått i kraft. För att se till att dina inställningar har följt varje gång en signal släpps klickar du på tillbaka till Belopp Per Handel och klicka Växla till personlig konfiguration:

Detta innebär att varje gång en leverantör skickar en signal ut, dina inställningar kommer att följas. Klicka tillbaka från och du bör sedan se i belopp per handel rad, åsidosätta är satt till Ja. Detta innebär att förändringen var framgångsrika och att din personliga konfiguration istället för en gång enligt den signal som kommer att användas.

Nu när du har ditt belopp per handel set, låt oss ställa den hävstångseffekt.

Inställning av hävstång

Processen för inställning av hävstång är exakt samma sak som att processen för att fastställa det belopp per handel. Helt enkelt se till att du är på personlig konfiguration (så klickar du på växla till personlig konfiguration) skärmen på samma sätt som ovan.

Vi måste se till att våra lång/kort är aktiverat innan du ger hävstång så från handel configuration sidan: marginal > lång/kort

Se till att på lång och kort är aktiverat

Nu, låt oss ställa in vårt inflytande, från handel configuration sidan: marginal > hävstång

På den här skärmen måste du välja vilken handel par som du vill ställa in en hävstång för. Så MYC Signaler trades ett par, se till att välja: BTC/USDT. Om du följer någon annan signal grupper att handel med ett bredare utbud av kontrakt sedan se till att välja varje alternativ och ställ in individuellt inflytande.

Efter att ha klickat på BTC/USDT, vänligen klicka på följande:

Kors > 100x (du kan välja en annan leverage inställningar om du vill).

När detta är gjort gå tillbaka till bilden ovan och kom ihåg att klicka på “växla till personlig konfiguration”

Slutsats

Avslutningsvis vill få upp farten på hur man ska hantera Cornix inställningar kommer att vara avgörande för om du lyckas om du följer en viss koncernens signaler eller inte. Ta dig tid att granska denna handledning så väl som någon av de andra inställningarna Cornix har att erbjuda för att säkerställa att du är bra setup.

Om du vill ta reda på mer om Cornix, du kan läsa mer om dem på: Cornix.io.Source link