Mike Novogratz säger ‘Doge har inte riktigt ett syfte’, XRP-prisökning ‘gör inte mening’

Mike Novogratz säger ‘Doge har inte riktigt ett syfte’, XRP-prisökning ‘gör inte mening’

Köpa Bitcoins
april 18, 2021 by Bitcoinera
21
VD för Galaxy Investment Partners Mike Novogratz kommenterade nyligen Dogecoin och XRP genom att säga att ingen av dem var meningsfull med avseende på deras prishöjningar. Pratar med Bloomberg, Kommenterade Novogratz den senaste marknadscykeln. Novogratz kommenterade bitcoin och ethereum och den volatilitet de upplever. Galaxy Investments VD uppgav att volatiliteten kommer att gå lägre med
1.jpg.optimal.jpgVD för Galaxy Investment Partners Mike Novogratz kommenterade nyligen Dogecoin och XRP genom att säga att ingen av dem var meningsfull med avseende på deras prishöjningar.

Pratar med Bloomberg, Kommenterade Novogratz den senaste marknadscykeln. Novogratz kommenterade bitcoin och ethereum och den volatilitet de upplever. Galaxy Investments VD uppgav att volatiliteten kommer att gå lägre med åren.

Novogratz nämnde att folk bör överväga volatiliteten när de investerar i kryptovalutor och säger “vi förväntar oss volatilitet”.

Investeringsförvaltaren fortsatte med att prata om altcoins. Att öka DOGE: s senaste uppgång till ett marknadsvärde på 50 miljarder dollar. Påverkad av miljardärer Mark Cuban och Elon Musk kallade Novogratz det för “skummande”.

Skumhet för altcoin vinster uppenbar

Jämförelse av DOGE med den senaste börshöjningen av Gamestop (GME), sa Novogratz “Det är ett mememynt … det har inte riktigt ett syfte.” Dessutom uppgav Novogratz att han “skulle vara mycket orolig om en av hans vänner investerade i Dogecoin till dessa priser.”

Novogratz kommenterade också den senaste tidens prisstegring relaterad till XRP. Ringer den senaste prisökningen från $ 0,40 till $ 1,60 på en månad som en detaljhandel frenesi. Han uttalade “det är inte mycket vettigt för mig” när han beskrev försäljningen av större kryptovalutor som ETH och BTC till altcoins.

Novogratz var tvungen att försvara sina kommentarer på XRP efter motreaktion från Ripple-communityn efter kommentarer relaterade till SEC-utredningen av Ripple Labs.

Fondförvaltaren uppgav i en nyligen tweet ”killar. Jag är inte SEC. Jag väckte inte rättegång mot Ripple. Jag är faktiskt en stor aktieägare i Ripple sedan dag 1. SEC har redan sagt att ETH inte är en säkerhet. Jag förstår varför ETH är på språng. Jag förstår inte XRP. Vad är så svårt att förstå? ”

Galaxy Investments VD fortsatte att stödja sina påståenden om att ethereum inte är en säkerhet genom att berätta för sin Twitter-publik att gå ”Titta på Gary Genslers föreläsningsserie på MIT. Det är online. Han är ganska tydlig. ”

Gensler tillkännagavs nyligen som ny ordförande för US Securities and Exchange Commission (SEC). Gensler har varit en stor anhängare av kryptovalutor. Erbjuder föreläsningar på MIT om blockchain och kryptovalutor.

varning

All information på vår webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. Alla åtgärder som läsaren vidtar på informationen på vår webbplats är strikt på deras egen risk.

Source link