Mastercard hittar 4 av 10 personer planerar att använda kryptovaluta nästa år – Bitcoin Nyheter

Mastercard hittar 4 av 10 personer planerar att använda kryptovaluta nästa år – Bitcoin Nyheter

Bitcoin Värde
maj 5, 2021 by Bitcoinera
3
Den globala betalningsjätten Mastercard har genomfört en undersökning av 15 569 konsumenter i 18 länder och fann att 4 av 10 personer planerar att använda kryptovaluta nästa år. Under tiden kommer 93% av människorna att överväga att använda minst en framväxande betalningsmetod, till exempel kryptovaluta. Mastercards Crypto Survey Mastercard publicerade på tisdag resultaten av en
mastercard-2.jpg


Den globala betalningsjätten Mastercard har genomfört en undersökning av 15 569 konsumenter i 18 länder och fann att 4 av 10 personer planerar att använda kryptovaluta nästa år. Under tiden kommer 93% av människorna att överväga att använda minst en framväxande betalningsmetod, till exempel kryptovaluta.

Mastercards Crypto Survey

Mastercard publicerade på tisdag resultaten av en undersökning som genomfördes online-undersökning av och intervjuer av 15 569 konsumenter i 18 länder i fyra regioner världen över mellan 26 februari och 10 mars. Forskningen genomfördes av The Harris Poll och Mastercard Global Foresights, Insights and Analytics .

Företaget förklarade att ”Mastercard New Payments Index, som genomförs över 18 marknader runt om i världen, visar att 93% av människorna kommer att överväga att använda minst en framväxande betalningsmetod, som kryptovaluta, biometri, kontaktlös eller QR-kod, nästa år . ” Dessutom, “Nu sker nästan 90% av personliga transaktioner globalt hos en kontaktlös aktiverad handlare.”

Mastercard specificerade vidare att “Med tanke på framtiden är digitala valutor, biometri, kontaktlösa och QR-koder trendiga som framväxande betalningsteknologier när människors komfort med dem och förståelse för dem ökar och användningen av kontanter minskar.” Det tillade att “Faktum är att 71% av befolkningen säger att de förväntar sig att använda kontanter mindre framåt.”

Mastercard New Payments Index fann att kryptovaluta vinner mark med “Millennials Primed to Jump In.” Noterar att ”I dag kan konsumenter köpa, sälja och handla kryptovaluta som en vara eller investering. Konsumenter visar också alltmer intresse för att kunna spendera kryptotillgångar för vardagliga inköp, ”beskriver Mastercard:

Eftersom det globala intresset för kryptovalutor som betalningsmetod fortsätter att öka, säger 4 av 10 personer (40%) i Nordamerika, Latinamerika och Karibien, Mellanöstern och Afrika och Asien och Stillahavsområdet att de planerar att använda kryptovaluta nästa år .

Undersökningen visar vidare att ”Millennials globalt och de i Mellanöstern och Afrika är särskilt engagerade i kryptovalutasamtalet, med mer än hälften (67%) överens om att de är mer öppna för att använda kryptovaluta än för ett år sedan … Dessutom, 77% av Millennials är intresserade av att lära sig mer om kryptovaluta, medan 75% är överens om att de skulle använda kryptovaluta om de förstod det bättre. ”

Ändå noterade företaget:

Medan konsumenternas intresse för kryptovaluta – särskilt flytande digitala valutor som bitcoin – är stort, krävs fortfarande arbete för att säkerställa konsumenternas val, skydd och deras efterlevnad av lagstiftningen.

Vad tycker du om Mastercards kryptofynd? Låt oss veta i kommentarfältet nedan.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

varning: Den här artikeln är endast informativ. Det är inte ett direkt erbjudande eller uppmaning till ett erbjudande att köpa eller sälja, eller en rekommendation eller godkännande av några produkter, tjänster eller företag. Bitcoin.com tillhandahåller inte investerings-, skatte-, juridiska eller bokföringsråd. Varken företaget eller författaren ansvarar, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användningen av eller beroende av något innehåll, varor eller tjänster som nämns i denna artikel.

Source link