Kommer Bitcoin Volatilitet att minska när det fortsätter att uppskatta?

Kommer Bitcoin Volatilitet att minska när det fortsätter att uppskatta?

Bitcoin Sverige
april 8, 2021 by Bitcoinera
3
Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com. Bitcoin konsolideras till 58 000 USD. Det misslyckades med att bryta motståndet på 60 000 USD flera gånger men investerarnas förtroende är fortfarande starkt. Enligt Oandas analytiker Edward Moya är marknaden i ”vänta-och-se-läge … Konsensus är en paus över 60 000 USD är inte
ef9f62a8c9.png


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte skrevs av Cryptonews.com.

Bitcoin konsolideras till 58 000 USD. Det misslyckades med att bryta motståndet på 60 000 USD flera gånger men investerarnas förtroende är fortfarande starkt. Enligt Oandas analytiker Edward Moya är marknaden i ”vänta-och-se-läge … Konsensus är en paus över 60 000 USD är inte en fråga om, utan när. Nästa barriär är 75 000 USD. ”

Under de senaste månaderna har institutionella investerare varit den viktigaste drivkraften för Bitcoins möten. I en rapport föreslår JPMorgan Chase & Co. att minskningen av Bitcoin-volatiliteten kan leda till att fler institutionella investerare värmer upp till kryptovalutan.

Cryptonews

CME Group, ett av de största derivatbörserna i världen, meddelade att Micro Bitcoin Futures-kontrakt kommer att gå i drift den 3 maj. Micro-futuresavtalet kommer att vara värt 0,1 BTC, vilket gör det möjligt för fler investerare att säkra risker och få exponering för Bitcoin.

Crypto Exchange Bexplus marknadsdirektör Knash Nikolssom kommenterar att ”CME: s drag visar att marknaden för kryptoderivat får bredare acceptans. Fler deltagare på marknaden kommer säkert att bidra till att minska volatiliteten på marknaden. Detta, i kombination med en ny del av institutionellt stöd, kommer att driva Bitcoin mot mainstream. ”

MicroStrategy, en av de största Bitcoin-förespråkarna, ryckte ytterligare 253 bitcoins till ett genomsnittspris på 59,339 USD. Nu äger företaget 91579 bitcoins och dess aktiekurs nådde en gång en ATH på 1315 USD den 9 februari 2021, ökade mer än 826% sedan augusti 2020.

Bitcoin som får bredare acceptans kommer att bidra till att minska dess volatilitet, en stor oro för stora investerare när man överväger att anta Bitcoin. Många tror att Bitcoin sannolikt inte kommer att sjunka under 40 000 USD, en nivå där ett antal institutionella investerare köper Bitcoin.

Hur tjänar jag BTC när volatiliteten minskar?

Futureshandel är ett av de mest populära verktygen för att tjäna pengar med Bitcoins volatilitet, men det kan också användas på en lugn marknad. Futureshandel gör det möjligt för handlare att satsa på Bitcoin-riktningarna och tjäna vinster med prisskillnaderna. Med hävstång kan handlare få större exponering och förbättra lönsamheten.

Cryptonews

Bexplus är registrerat i Saint Vincent och Grenadinerna och är en ledande handelsplattform för kryptaderivat som erbjuder 100x hävstångsfutureshandel på en mängd olika handelspar – BTC, ETH, LTC, EOS, XRP och etc. Ingen spridning, inga KYC-krav, ingen insättningsavgift , Betraktas Bexplus av kunder över hela världen, inklusive USA, Japan, Iran och Sudan.

Varför välja Bexplus

  • 100x hävstångseffekt på BTC-, ETH-, LTC-, XRP-, EOS-kontrakt
  • Demokonto med 10 gratis BTC
  • Enkel registrering med inget KYC
  • 100% insättningsbonus
  • Upp till 21% årlig ränta på BTC-sparande

Följ Bexplus på:
Hemsida: https://www.bexplus.com/
Telegram: https://t.me/bexplusexchange
Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplusSource link