Tech jätten Intel var söker patent en hårdvara för bitcoin mining chips för det gångna året. De hade nått i ansökan i September 2016. Den 27: e November, US Patent and Trademark Office tilldelas de företag som har patent på en processor som gör anspråk på att kunna genomföra “energi-effektiva med hög prestanda bitcoin mining,”.

I ansökan om patent, Intel skrev:

“Eftersom programvara och hårdvara som används i Bitcoin mining använd “brute force” för att upprepade gånger och oändligt utföra SHA-256 funktioner, processen för Bitcoin mining kan vara mycket energikrävande och använda stora mängder hårdvara utrymme. De utföranden som beskrivs häri optimera Bitcoin mining verksamhet genom att minska utrymmet utnyttjas och effekt som förbrukas av Bitcoin mining hårdvara.”

Enligt patent, bitcoin gruvarbetare kan vara att ta emot ett block belöning och transaktionsavgifter som en belöning för sina ansträngningar. Gruv-maskiner kräver i allmänhet hårdvara acceleratorer, såsom applikationsspecifika integrerade kretsar och därför kräver en stor mängd energi.

Hårdvara acceleratorer behövs i synnerhet för bearbetning 32-bitars nonces, strängar bitar som används för en gång under en transaktion. Nuvarande ASICs behandla dessa transaktioner i flera steg med uppsägningar.

Patentet förklarar:

“Tillägnad Bitcoin mining ASICs används för att genomföra flera SHA-256 motorer som kan leverera ett resultat av tusentals hash-värden per sekund samtidigt som den förbrukar effekt av mer än 200 [watts]. Förkroppsligande av den nuvarande utlämnande använder micro-arkitektoniska optimeringar inklusive selektiv hardwiring vissa parametrar i Bitcoin mining beräkning.”

Genom denna, vilket resulterar chip skulle minska antalet beräkningar som krävs och det skulle också vara mindre än de som används för bitcoin mining machines just nu.Source link