Blockchain-Based Gaming Illuvium (ILV) Token listas nu på Bitcoin.com Exchange – Pressmeddelande Bitcoin News

Blockchain-Based Gaming Illuvium (ILV) Token listas nu på Bitcoin.com Exchange – Pressmeddelande Bitcoin News

Bitcoin Värde
maj 3, 2021 by Bitcoinera
2
pressmeddelande PRESSMEDDELANDE. Bitcoin.com Exchange är stolta över att tillkännage noteringen av ILV, som är tillgänglig för handel på 3 maj 2021 kl. 15:00 UTC. ILV skapades av Illuvium-teamet som en symbol för att belöna spelare i deras RPG-äventyrsspel i öppen värld byggt på Ethereum Blockchain. ILV kommer att börja handla med USDT- och BTC-par. Vad
illuviumlisting.png


PRESSMEDDELANDE. Bitcoin.com Exchange är stolta över att tillkännage noteringen av ILV, som är tillgänglig för handel på 3 maj 2021 kl. 15:00 UTC. ILV skapades av Illuvium-teamet som en symbol för att belöna spelare i deras RPG-äventyrsspel i öppen värld byggt på Ethereum Blockchain. ILV kommer att börja handla med USDT- och BTC-par.

Vad är Illuvium?

Illuvium är ett fantasistridspel i öppen värld byggt helt ovanpå Ethereum blockchain. Det kallas ofta det första faktiska AAA-spelet på Ethereum. Illuviums värld är en värld full av skönhet och förundran bebodd av varelser som kallas Illuvials. Ur ett visuellt perspektiv går Illuvials långt bortom kryptokattungar, ett av de tidigaste och mest kända exemplen på icke-fungibla tokens. Dessa illuvialer är designade som högkvalitativ 3D-konst gjord av några av de ledande konstnärerna i rymden.

Medan de vågar genom Illuviums stora landskap kan spelare fånga Illuvials genom att slå dem i strid och sedan amma dem tillbaka till hälsa. Illuvials kommer att bli en del av en spelares lojala följd och kan användas i slagsmål eller andra äventyr. Några av Illuvials har redan introducerats på Illuvium-bloggen, som den nedan som heter Archeolon. Varje Illuvial är också en NFT, där alla har ett strikt begränsat utbud.

Till skillnad från andra blockchain-spel kan spelare på Illuvium spendera tid på att bara utforska landskapet som består av 7 unika och stiliserade regioner och bygga upp ett team av kraftfulla Illuvials eller en kombination av båda. Dessutom kan spelare också tjäna Ethereum genom att sälja sina Illivuials på Illuvium-börsen.

Illuvium har utvecklats sedan 2020 och skapas av mer än 40 yrkesverksamma med stor erfarenhet inom spel- och kryptovalutasektorn. Illuvium stöds av några välkända namn i branschen, inklusive Quantstamp, Moonwhale, Bitcoin.com Exchange och mer.

Vad är ILV?

Illiviums spelvaluta är ILV. ILV används för att belöna spelare för prestationer i spelet, berättigar spelare till en del av valvet och används för styrning i Illuvium DAO. Det maximala utbudet av ILV är inställt på 10 miljoner, fördelat på Flash Pools, belöningar i spelet, likviditetspooler, Treasury, teamet, Launchpad Seed och Pre-Seed capital.

Stark godkännande

Danska Chaudhry, VD för Bitcoin.com Exchange, delade sina åsikter om Illuvium, och deras respektive symbol: “Att gå in i AAA-spelutrymmet är ingen liten uppgift, att bli det första AAA-blockchain-videospelet är bara ytterligare ett steg i rätt riktning för branschen . Illuvium hanterar några av de mest pressande utmaningarna i spelbranschen, inklusive skalbarhet eller brist på detaljerat konstverk. Deras vision och målgrupp sträcker sig längre än den vanliga kryptomiljön de flesta projekt är fokuserade på, vilket ger dem en fördel och ytterligare möjlighet att bygga vidare antagande på marknaden.

Chaudhry fortsätter med att säga; ”Vi är mycket glada över att se hur Illuvium kommer att fortsätta att stärka sin vision för framtiden för blockchain-baserat spel. Med lanseringen planerad till tredje kvartalet i år, tillsammans med listan över Illuvium-token (ILV) på vårt börs, kan vi inte vänta med att se var detta projekt kommer att vara de närmaste åren. ”

Kieran Warwick, grundare av Illuvium, uttryckte också sin entusiasm för noteringen och sade: ”Vi är glada över att Bitcoin.com Exchange noterar vårt $ ILV-token. På Illuvium försöker vi öka handelsvolymen för att säkerställa en hållbar prestanda på $ ILV på marknaden. Samarbete med premiumbörser som Bitcoin.com Exchange hjälper våra DAO och tokeninnehavare med det målet. Vi är angelägna om att se mottagandet från handlare. ”

Om Bitcoin.com Exchange

Bitcoin.com Exchange: s uppdrag är att ge människor från hela världen möjlighet att handla kryptovalutor med lätthet och förtroende, från första handlare till avancerade handelspersonal. Med hög likviditet, flerspråkigt support dygnet runt och dussintals handelspar, kompletterat med en hög säkerhetsnivå, erbjuder vi en attraktiv plattform för handel med valutor. Inom ett år sedan lanseringen har börsen i genomsnitt besöks av mer än 500 000 aktiva handlare per månad, och detta antal fortsätter att växa när du läser den här meningen.

Om Illuvium

Illuvium är ett decentraliserat NFT-samlings- och auto-battler-spel byggt på Ethereum-nätverket. Integrerad med den hyper-skalbara immutable-X-lagret-två-lösningen får spelare från Illuvium tillgång till noll gasavgifter för prägling eller utbyte av tillgångar samt transaktionstider på andra sekund, allt med användarvård. Grundande Illuvium DAO-bidragsgivare, Kieran och Aaron Warwick är de yngre bröderna till Synthetix-grundaren, Kain Warwick, och tillsammans erbjuder de en mångsidig uppsättning färdigheter inom spel- och kryptomiljön. Uppkomsten av Illuvium-projektet var en önskan att skapa ett samlingsbart NFT-spel som var öppet, öppet och styrt av samhället.


Detta är ett pressmeddelande. Läsare bör göra sin egen aktsamhet innan de vidtar några åtgärder relaterade till det marknadsförda företaget eller någon av dess dotterbolag eller tjänster. Bitcoin.com ansvarar inte, direkt eller indirekt, för skada eller förlust som orsakats eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller beroende av innehåll, varor eller tjänster som nämns i pressmeddelandet.

Bildkrediter: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Source link