Crypto Samtal

Bästa 5 Crypto Samtal Grupper på Telegram

Handel med Bitcoin är i särklass en av de mest lönsamma aktiviteter som du kan engagera sig i när de blir crypto gemenskapen. Bitcoin volatilitet är ofta som att vara dåliga, men för en handlare detta är den fullständiga motsatsen. De flyktiga natur Bitcoin finns det gott om möjligheter att generera avkastning jämfört med mindre flyktiga traditionella tillgångsslag, såsom aktier och obligationer. Trots detta men, handel med Bitcoin kan vara svårt, eftersom framgång handel i digital asset gör ganska mycket kräver att du betalar en ständig uppmärksamhet handel diagram. Som ett resultat, har vi sett uppkomsten av crypto samtal grupper på telegram, som är i huvudsak grupper av erfarna handlare som kommer att berätta exakt när man ska köpa och sälja Bitcoin för att generera en vinst.

Den främsta fördelen med delta i en crypto samtal i grupp är att dessa kvalificerade handlare kommer att ständigt övervaka och analysera diagram till platsen lönsam handel möjligheter så att du inte behöver. Om du kan ansluta till en pålitlig och lönsam crypto samtal i grupp, kommer du att kunna växa dina pengar passivt.

Om du inte vet vad crypto samtal (även känd som crypto trading signaler), så här är en snabb genomgång

Vad är Crypto Samtal?

Som ni säkert har redan listat ut, crypto samtal är en uppsättning instruktioner som skickas till dig som talar om för dig när du ska köpa eller sälja en cryptocurrency. Du kan till exempel gå med i en crypto samtal grupp på telegram som skickats dig instruktioner som talar om för dig när du ska köpa och sälja Bitcoin.

Crypto samtal vanligtvis kommer att formateras så här:

 • Cryptocurrency – samtalet kommer att berätta för dig som cryptocurrency att köpa t ex Bitcoin eller Ethereum.
 • Köp – samtalet kommer också ange det pris som du bör köpa cryptocurrency
 • Buy – naturligtvis crypto samtal kommer att berätta för dig när du ska sälja så att du kan låsa in en del vinster
 • Stop Loss – samtalet kommer också att ange en stop loss, så att du kan vara skyddad från alla stora förluster.

Crypto samtal kommer också att få ytterligare information som till exempel cryptocurrency att samtalet är avsett för, och det belopp som du bör tilldela handel.

Om du har gått en konsekvent och tillförlitlig crypto samtal i grupp, bör du (förhoppningsvis!) att ta emot massor av anmälningar som bilden nedan. Dessa anmälningar markera hur mycket pengar du har tjänat på samtalet och hur lång tid det tog att göra pengar.

Det kan tyckas svårt att förstå vad du just läst, men det är ganska enkelt. En hel del av det arbete som går till följande crypto samtal hanteras automatiskt av robotar på Telegram. Fördelen med dessa robotar är att de kommer att låta dig att följa crypto samtal automatiskt.

Nu när vi har täckt exakt vad crypto samtal låt oss nu ta en titt på de bästa telegram grupper som du bör bli medlem så att du kan börja ta emot lönsamma och konsekvent crypto samtal.

1. MYC Signaler (@MYC-Signaler)

 • Antal Prenumeranter: 4k
 • Fokus/Beskrivning: Ger crypto uppmanar Binance Terminer och BitMex cryptocurrency utbyte, och även pedagogiska innehåll på cryptocurrency handel.
 • Ungefärliga Inlägg Ränta: 5+ signaler per dag

MYC Signaler är en crypto samtal tjänsten som lanserades av den väl respekterade cryptocurrency offentliggörande, Mycryptopedia.com. MYC Signaler fokuserar på att ge hög kvalitet crypto uppmanar Binance Terminer och BitMex.

För att komma igång med MYC Signaler, du behöver bara följa stegen nedan:

1) Om du har ett konto på Telegram meddelanden app, då rekommenderar vi dig att nå ut till våra admin genom att skicka ett snabbmeddelande till: @BisMYC för att få en känsla för vilken typ av service som vi erbjuder. Du kan också gå med i vår gratis crypto signal grupp, MYC Signaler. Om du inte har Telegram app, så var inte orolig, du kan också kontakta oss genom att skicka ett mail till: [email protected]. När vi har tagit emot din e-post, MYC team kommer då att gå igenom allt som du behöver veta för att få inställningar.

2) MYC Signaler erbjuder 2 premium-kanaler som du kan gå för att börja ta emot samtal crypto: MYC Binance Terminer Signaler VIP och MYC BitMex Signaler VIP. Medlemskap för dessa grupper kan betalas via cryptocurrency eller kortet på sidan betalningar.

3) När du är premium medlem, den MYC-team kommer att hjälpa dig med allt som du behöver för att hjälpa dig att få setup, så att du kan börja följa vårt samtal och tjäna pengar på passivt. Den MYC har även teamet 24/7 kundservice för att hjälpa dig när som helst.

2. Kontrollerade Crypto Handlare

 • Antal Prenumeranter: 8k.
 • Fokus/Beskrivning: Denna grupp är främst inriktad på signaler för Binance och Bitmex.
 • Ungefärliga Efter Priser: 2-3 signaler per dag.

Kontrollerade Crypto Trader är en annan crypto samtal leverantör i rymden, och fokuserar främst på samtal för Binance och Bitmex cryptocurrency utbyte. Som de flesta andra grupper, Kontrollerade Crypto Handlare har ett team av handlare som tillbringar sin tid med att spåra marknaden spot trading möjligheter för sina medlemmar.

3. 4C Handel

 • Antal Prenumeranter: 7k.
 • Fokus/Beskrivning / kontroller: Frågor signaler för BitMex.
 • Ungefärliga Efter Priser: 2-3 signaler per dag.

4C handel är en annan grupp som ger crypto samtal, och har funnits ett tag nu. Denna grupp har ett mer övergripande fokus handel stil, och föredrar att ringa på nyheter. Detta kan vara en mycket lönsam strategi om de utförs på rätt sätt.

4. Yo Crypto

 • Antal Prenumeranter: 3k.
 • Fokus/Beskrivning / kontroller: BitMex signaler.
 • Ungefärliga Efter Priser: 2-3 signaler per dag.

Yo Crypto är en annan fast crypto uppmanar gruppen att kolla in. De syftar också till att generera avkastning till sina medlemmar på ett konsekvent sätt. Yo Crypto har en mindre teknisk analys när det gäller att göra sina trading beslut, så det är något att hålla i åtanke. Om du gillar din tekniska analys då det kan vara en grupp som är en bättre passform för dig.

5. WhaleTank

 • Antal Prenumeranter: 13k.
 • Fokus/Beskrivning: Ett tungt fokus på teknisk analys samt ge signaler för Binance och BitMex.
 • Ungefärliga Efter Priser: 2-3 signaler per dag.

Vi var tvungna att runda ut den här listan med laget över på WhaleTank. Att vara en av de första som på laget, WhaleTank har varit att ge respektabel avkastning för sina medlemmar för ett tag nu.

Slutsats

Detta avslutar vår lista över de bästa 5 crypto samtal grupper på telegram. Varje grupp har sina egna unika försäljningsargument, så se till att göra din egen forskning för att räkna ut vilken grupp som är bäst för dig.Source link