Telegram Crypto Trading Robotar

5 Bästa Telegram Crypto Trading Robotar

Volatiliteten i Bitcoin gör det till en mycket attraktiv tillgång för handlare, som enorma vinster kan tas från priset svänger av Bitcoin. Det kan dock vara svårt för en näringsidkare att generera en avkastning i crypto marknaden på grund av bristande erfarenhet eller brist på tid. På grund av detta, vi har sett en ökning i popularitet av crypto signaler som ett sätt att slå marknaden. Vi har också sett en ökad användning av Telegram crypto trading robotar, som är robotar som är utformade för att hjälpa handlare följa crypto signaler och köra mer exakt trades.

Vad är Crypto Signaler?

Om du inte vet vad crypto-signaler, så här är en snabb genomgång. Crypto signaler är i huvudsak grupper av erfarna och kompetenta aktörer som kommer att berätta exakt hur att handeln crypto så att du kan generera en vinst.

Den stora fördelen med delta i en crypto signaler grupp på Telegram är att dessa handlare ägna sin tid på att analysera trading diagram för att identifiera lönsamma möjligheter till handel. Detta frigör din tid, så du kommer inte att ständigt titta på listorna, som den redan gjort för dig. Detta innebär att om du har möjlighet att ansluta sig till en pålitlig och konsekvent lönsamma crypto signaler grupp på Telegram du kommer att kunna växa dina pengar passivt.

Crypto signaler kommer oftast utformas på följande sätt (även om du kanske se lite variation från gång till gång):

 • Cryptocurrency – signalen kommer att berätta vad crypto du ska köpa, till exempel finns det crypto signal grupper på Telegram som enbart specialiserar sig på handel med Bitcoin, och bara ge Bitcoin signaler
 • Köp – signalen kommer att berätta priset punkt som du bör placera ditt köp för
 • Buy – signalen kommer också att berätta priset punkt som du bör placera din säljorder för
 • Stop Loss – signalen kommer också att ge information om stop loss, i fall de fackliga rörelser mot den position

Att gå en konsekvent lönsamma signal grupp är viktigt, eftersom om du gör allt arbete som kommer med spotting bra möjligheter till handel kommer att göras av erfarna handlare. Du kommer att kunna växa dina pengar passivt, utan att göra mycket. Om du klarar av att gå med i en bra signal grupp, då får du vinst anmälningar som den nedan, som låter dig veta hur mycket vinst du har gjort på handeln och den tid det tog att göra pengar.

Nu kan allt verka komplicerat, men en hel del av vad jag har beskrivit hanteras av Telegram crypto trading robotar, som sköter allt automatiskt. Att välja en bra Telegram crypto handel bot är viktigt, så låt oss först ta en titt på den funktionalitet som dessa robotar erbjuda.

Vad är Telegram Crypto Trading Robotar?

Ett Telegram crypto handel bot är i huvudsak en programvara som interagerar med din handel konto med hjälp av ett application programming interface (API). Ett API kan ses som en mellanhand som gör att två applikationer att kommunicera med varandra.

Till exempel, när du använder en applikation på din mobila enhet t ex kolla vädret, vädret programmet ansluter till internet och skickar data till en server. Servern hämtar data, tolkar den och skickar tillbaka den till din mobila enhet. Vädret ansökan tolkar då att data och presenterar det på ett sätt som lätt kan förstås av den enhet ägare t ex ‘vädret är soligt’.

En liknande process sker med Telegram crypto trading robotar. Genom att kunna interagera med din handel konto, ett Telegram crypto handel bot kan lägga köp-och säljorder för näringsidkaren.

När Telegram crypto-trading-robotar i kombination med crypto signaler grupper på Telegram, det finns stora fördelar, exempelvis:

 • Möjligheter till handel kan ske när som helst. Det kan hända när du är på jobbet eller sover. Följande crypto signaler med hjälp av ett Telegram crypto handel bot innebär att du kommer att kunna följa affärer som är utgiven av signal grupp automatiskt och när som helst.
 • Handel utförande är mycket enklare med hjälp av Telegram crypto trading robotar. Manuellt placera en handel kan resultera i misstag som att starta och avsluta en handel på fel pris punkter, vilket kan resultera i lägre vinst eller en förlust. Telegram crypto trading robotar lösa detta problem eftersom du kan specificera köpa och sälja pris punkter innan handeln, vilket kommer att öka precisionen i dina affärer.

Nu när vi vet vad Telegram crypto trading bots, låt oss ta en titt på några av de alternativ som finns där ute:

 1. Cornix
 2. 3Commas
 3. Cryptohopper
 4. Zignaly
 5. Coinigy

I vår mening, Cornix och 3Commas är bra utgångspunkter när det gäller att välja ett Telegram crypto handel bot. Men att välja ett Telegram crypto handel bot är bara halva striden, måste du också välja en ansedd crypto signaler grupp på Telegram som kommer att kunna konsekvent att generera avkastning till dig.

Låt oss ta en titt på de 5 bästa crypto signaler grupp på Telegram som du kan gå med idag:

1. MYC Signaler (@MYC-Signaler)

 • Antal Prenumeranter: 5k
 • Fokus/Beskrivning: Ger crypto uppmanar Binance Terminer och BitMex cryptocurrency utbyte, och även pedagogiska innehåll på cryptocurrency handel.
 • Ungefärliga Inlägg Ränta: 5+ signaler per dag

MYC Signaler är en crypto trading signaler service som lanserades av den informativa cryptocurrency offentliggörande, Mycryptopedia.com. MYC Signaler fokuserar på att ge hög kvalitet handel signaler för Binance Terminer och BitMex.

Komma igång med MYC-Signaler som är rakt fram, följ bara stegen nedan:

1) Om du har ett konto på Telegram messaging-appen, då det bästa sättet att komma igång är att skicka ett snabbt meddelande till vår admin: @BisMYC för att få en bra uppfattning om vilken typ av service som vi erbjuder. Vi rekommenderar också att delta i vår gratis crypto signaler grupp, MYC Signaler. Om du inte har Telegram appen, sedan det näst bästa sättet att komma i kontakt med oss är genom att skjuta oss ett e-mail till: [email protected]. När din e-post anländer i vår inkorg, en medlem av den MYC team kommer då att gå igenom allt som du behöver för att komma igång.

2) MYC Signaler erbjuder 2 premium-kanaler för crypto trading signaler: MYC Binance Terminer Signaler VIP och MYC BitMex Signaler VIP. Medlemskap för dessa grupper kan betalas via cryptocurrency eller kortet på sidan betalningar.

3) När du är premium medlem, den MYC-team kommer att hjälpa dig med allt som du behöver för att hjälpa dig att få setup, så att du kan börja följa våra signaler och tjäna pengar passivt. Den MYC har även teamet 24/7 kundservice för att hjälpa dig när som helst.

2. Kontrollerade Crypto Handlare

 • Antal Prenumeranter: 8k.
 • Fokus/Beskrivning: Denna grupp är främst inriktad på signaler för Binance och Bitmex.
 • Ungefärliga Efter Priser: 2-3 signaler per dag.

Kontrollerade Crypto Trader är en annan välkänd signal provider i gemenskapen, som också ger signaler för Binance och BitMex. Som de flesta andra grupper, Kontrollerade Crypto-Handlare har en grupp av aktörer som är ansvariga för att upptäcka möjligheter till handel för sina medlemmar.

3. 4C Handel

 • Antal Prenumeranter: 7k.
 • Fokus/Beskrivning / kontroller: Frågor signaler för BitMex.
 • Ungefärliga Efter Priser: 2-3 signaler per dag.

4C handel är en annan grupp som ger signaler, och har varit i de signaler som branschen ett tag nu. 4C handel stil är mer makro-fokuserad, och är inriktad mot handel av nyheter.

4. Yo Crypto

 • Antal Prenumeranter: 3k.
 • Fokus/Beskrivning / kontroller: BitMex signaler.
 • Ungefärliga Efter Priser: 2-3 signaler per dag.

Yo Crypto är en annan fast grupp för att kolla. De syftar också till att generera avkastning till sina medlemmar på ett konsekvent sätt. Yo Crypto handel stil är mindre tekniska än de flesta grupper, så håll detta i åtanke.

5. WhaleTank

 • Antal Prenumeranter: 13k.
 • Fokus/Beskrivning: Ett tungt fokus på teknisk analys samt ge signaler för Binance och BitMex.
 • Ungefärliga Efter Priser: 2-3 signaler per dag.

Laget över på WhaleTank rundor ut vår lista. De har funnits under en lång tid, och har ett bra track record i att generera en konsekvent vinst för sina medlemmar.

Slutsats

Som du kan se att du har en massa val när det gäller att välja både Telegram crypto trading robotar och signal grupper. Gör din forskning och räkna ut vilken grupp som passar din handel stil bäst!Source link